Încălțăminte de plajă

Cele mai utilizate filtre
558 articole

Răsfață-te cu încălțăminte de plajă în cele mai noi tendințe

Încălțămintea de plajăeste nelipsită în orice garderobă. Mai mult decât atât,încălțămintea pentru plajăa devenit foarte populară datorită utilizării versatile. O poți folosi cu rochii, pantaloni scurți, chiar și cu blugi. Lasă-ți imaginația să zburde și alege sandale și papuci de plajă în diverse culori și modele.

Șlapii sunt un must-have și, asortați cum trebuie, pot face dintr-o ținută banală, una deosebită. Alegeîncălțăminte de plajăcu design deosebit de la Crocs sau Pepe Jeans pentru a-ți crea outfit-ul lejer pe care îl dorești.

Dacă vrei să te simți bine sub razele blânde ale soarelui, mizează peîncălțăminte de plajăîn culori vibrante, precum roșu, galben, verde sau mov pastel. Alături de o rochie vaporoasă, vei reuși să creezi ținuta senzuală pe care o dorești.

Relaxare totală cu încălțăminte de plajă confortabilă

Confortul este principalul atu al șlapilor și îi regăsești într-o varietate de modele din care poți selecta. Răsfață-te cuîncălțăminte de plajăde la Oysho cu platformă sau cu papuci de înot de la Gant. Îi poți combina cu rochii sport, blugi scurți sau salopete lejere.

Alte variante care te reprezintă și care pot fi ușor de integrat în ținutele de plajă sunt modelele de la Guess sau Ipanema care se remarcă prin design modern și comoditate. Cu rochii multicolore, pantaloni scurți și topuri lejere, papucii de damă sunt ușor de asortat cu alte piese vestimentare pe care le îndrăgești.

Bucură-te deîncălțăminte de plajăde la branduri renumite și creează-ți o ținută vibrantă, în pas cu ultimele tendințe. Fie că preferi stilul sport, casual sau urban, aici vei găsi modelele favorite de șlapi, flip-flops sau sandale.

Accesorizeaza-ți ținuta cu încălțăminte pentru plajă pe gustul tău

Dacă preferi o ținută provocatoare, poți miza pe papuci negri minimalisti Birkenstock, pe care să îi asortezi cu rochii de plajă sau pantaloni subțiri. Șlapii cu platformă sunt piese esențiale în orice outfit plin de feminitate.

Pentru o zi la piscină alege șlapi cu talpă antiderapanta, care să îți ofere confort în timpul mersului. Optează pentru culoarea bej, care este ușor de asortat și de curățat.Descoperă modele cool deîncălțăminte pentru plajăcare te ajută să te pui cât mai bine în valoare.

Explorează acum o colecție unică deîncălțăminte de plajă. Bucură-te, relaxează-te și simte-te bine în pielea ta.