Catalog

Cele mai utilizate filtre
315 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Reebok, un nume sinonim cu fitnessul

Reebok International Limited este un producător american de încălțăminte și îmbrăcăminte de fitness cu sediul principal în Boston, Massachusetts. Are origini îndepărtate, ce duc până la pantofii de alergare, echipați cu crampoane, ai lui Joseph William Foster, creați de acesta la Bolton, Anglia, în 1895. Numele Reebok a fost dat de nepoții acestuia, în anul 1958, după numele unei specii de antilope africane.

Marca a început să aibă succes odată cu creșterea popularității fitnessului. După ce a fost cumpărată de compania germană de articole sportive adidas în 2005, în prezent Reebok face parte din Authentic Brands Group.

Un brand pentru cei ce iubesc mișcarea

Pentru cei care au o viață activă și sunt adepți ai mișcării, indiferent de sportul pe care îl preferă – atletism, baschet, tenis, yoga sau altele –, dacă se antrenează pe iarbă sau în sală, Reebok are încălțămintea potrivită. De asemenea, brandul produce haine de antrenament care să susțină și să se adapteze mișcărilor specifice unor sporturi foarte diferite, de la alergare la dans, de la box la fitness, de la ridicare de greutăți până la yoga, și așa mai departe.

Potrivite atât pentru spotivi de performanță, cât și pentru amatori, produse pentru bărbați, femei, copii sau unisex, produsele brandului sunt realizate într-o gamă largă de mărimi și stiluri. Reebok creează produse premium prin inovație și prin utilizarea celor mai bune materiale.

Brandul Reebok la Zalando

Colecțiile de produse Reebok de la Zalando includ încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii ce îmbină funcționalitatea cu stilul. Brandul oferă în același timp pantofi pentru sport, cât și pantofi clasici, încălțăminte modernă, colorată, cu accent pe detalii. Dar și topuri, hanorace, bluze și tricouri, leggings și pantaloni, ori borsete, genți și rucsacuri, căciuli, pălării și șepci.

Niciodată nu poti da greș cu Reebok. Îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile brandului pun în valoare pe cei care le poartă, nu doar în timpul unor activitățor sportive, ci și pe stradă, la birou, la școală sau la cumpărături.