Cele mai utilizate filtre
935 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
maxsprnger
maxsprnger
maxsprnger·

Calvin Klein Underwear o marcă cu tradiție

Calvin Klein Underwear este o marcă de lenjerie intimă americană, fondată în anul 1982, care face parte din portofoliul companiei de modă Calvin Klein. Brandul este renumit pentru designul minimalist și modern al produselor sale, realizate din materiale de înaltă calitate.

Materiale precum bumbacul și microfibra și pentru logo-ul său iconic, care prezintă literele CK. Calvin Klein Underwear oferă o gamă variată de produse. De-a lungul anilor, brandul a colaborat cu numeroși designeri și celebrități, și a devenit unul dintre brandurile de lenjerie intimă cele mai populare și influente din lume. Acesta oferă o gamă variată de produse, inclusiv sutiene, chiloți, boxeri, slipi, precum și îmbrăcăminte de casă și accesorii.

Materiale populare cu colecțiile Calvin Klein Underwear

Calvin Klein Underwear utilizează o gamă variată de materiale în producția de lenjerie intimă, în funcție de produs și de stil. Printre materialele utilizate se numără bumbacul, microfibra, modelul și dantela, precum și alte materiale sintetice, cum ar fi elastanul și poliesterul.

Bumbacul este adesea folosit pentru lenjeria de zi cu zi, deoarece este confortabil și respirabil. Microfibra și modalul sunt materiale moi și netede, care se simt plăcut pe piele.

În general, Calvin Klein Underwear se concentrează pe utilizarea de materiale de înaltă calitate, care oferă confort, durabilitate și un aspect modern. Dantela este utilizată în lenjeria de lux, adăugând un aspect elegant și sofisticat.

Culori populare în colecțiile brandului

Calvin Klein Underwear este cunoscut pentru utilizarea unui paletar de culori minimalist și modern. Se concentrează adesea pe culorile neutre, cum ar fi negru, alb, gri și bej.

Aceste culori sunt populare deoarece sunt versatile și ușor de asortat cu alte piese vestimentare. În afară de culorile neutre, Calvin Klein Underwear oferă și o gamă de culori vibrante.

Roșu, albastru și verde - adaugă o notă de culoare la garderoba de lenjerie intimă. Brandul este cunoscut pentru a utiliza culorile într-un mod simplu și elegant, care adaugă un aspect modern și sofisticat lenjeriei intime.