Catalog

Cele mai utilizate filtre
751 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Lasă-te energizat de experiența Vans

Vans este un brand American cunoscut pentru pantofii de skateboard. Tinerii și adolescenții din Statele Unite îndrăgesc foarte tare acest sport, iar designerul i-a susținut încă din cele mai vechi timpuri. Pe parcurs, popularitatea datului cu placa a dus și la apariția diverșilor competitori. Însă, și în prezent, Vans rămâne lider pe piața internațională în materie de streetwear.

Stilul produselor semnate de acesta este unul lejer, cu linii simple. Confortul și calitatea sunt cele mai de preț norme după care se ghidează compania. Din numeroasele articole comercializate, îți amintim de îmbrăcăminte, pentru toate categoriile de vârstă și gen. Indiferent de sezon sau activități, poți găsi pantofi de zăpadă, de surf și accesorii.

Ținute lejere pentru generația Vans

Când spunem generația Vans bineînțeles că vrem să facem referire la fiecare persoană ce a purtat odată vreun articol al acestui gigant. Toți cei care au ales să facă parte din istoria sa au dus mai departe o adevărată moștenire.

Fii autentic și lasă tiparele în urmă. Realizează cele mai atemporale look-uri caracteristice ție și devino inspirație pentru cei din jurul tău. Moda este un simplu concept, oamenii sunt cei care îi dictează traiectoria.

Cele mai în vogă outfituri au la bază Vans

Cu Vans, combinațiile și opțiunile sunt infinite. Dacă te definește stilul relaxat și confortabil reîmprospătează-ți garderoba cu cele mai fresh achiziții. Îți punem la dispoziție o gamă diversă de produse în tendințe, perfecte pentru orice sezon. Bucură-te de imprimeuri vesele și dă startul unei noi ere, cu piesele must-have favorite.

La capitolul încălțăminte, teneșii peste gleznă sunt perfecți pentru outfituri zilnice, lejere. Modelele fără șiret sunt reprezentarea pantofilor eleganți, într-o variantă de stradă. Așadar, poți să îi porți chiar și la evenimente formale, alături de pantaloni de stofă și un tricou, sau cămașă. Adaugă un blazer pe deasupra și get the look.