Catalog

Cele mai utilizate filtre
304 articole

Ține pasul cu tendințele Skechers

Skechers este un brand de origine americană specializat în mare parte pe încălțăminte, cât și pe articole sportive. Acesta este perfect pentru fiecare stil de viață și se remarcă prin confort, inovație, calitate. Alege și tu dintre modelele cu design modern, disponibile pentru toată familia.

Cu siguranță retailerul a revoluționat piața când a introdus talpa super flexibilă a încălțămintei pe care o produce. Prezența pe piețele internaționale demonstrează succesul real. În portofoliul său se află un număr foarte vast de produse, pentru fiecare sezon.

Un alt aspect caracteristic face referire la materialele calitative din care sunt fabricate articolele din catalog. Brandul este și sustenabil, reducând cu peste 80% utilizarea plasticului din ambalaje.

Ofertele pentru articolele Skechers sunt irezistibile

Articolele Skechers pentru copii sunt cel mai adesea fabricate din țesături multicolore și cu diverse simboluri jucăușe. Sistemul velcro îi va ajuta pe cei mici să fie fashion în cel mai rapid mod. Talpa iluminată, care se activează la contactul cu solul, îi demonstrează inovativitatea.

Pentru un stil de viață alert, adidașii vor fi cu siguranță cei mai buni prieteni ai picioarelor tale. Fie că îi preferi cu șiret sau slip-on, ai o gamă variată de modele super fresh pentru garderoba ta.

Dacă îți place un look sport care îmbină și puțină eleganță, asortează-te cu balerini ori sandale în cele mai noi tendințe. Pentru combinații casual, ai la dispoziție modele de pantofi cu design lejer. Îî poți purta la pantaloni denim și un tricou cu guler polo.

Timpul trece, iar tehnologiile se dezvoltă

Istoria brandului se bazează pe cercetări amănunțite pentru a aduce clienților nu doar un produs, ci un stil de viață. Asigură-te că îți alegi favoriții înainte de a fi out of stock.

Skechers a dezvoltat și tehnologii fiabile pentru încălțămintea de mers sportiv și drumeție. Forma acestora este una compactă pentru a-ți menține glezna în siguranță pe terenuri mai solicitante.

Totodată, renumita marcă pune la dispoziția clienților și modele cu talpă ortopedică, ce respectă anatomia formei piciorului și care aduce o multime de beneficii.