Pulovere și cardigane femei

Cele mai utilizate filtre
7.428 articole

Pulovere și cardigane femei - Cum le stilizezi în funcție de sezon?

Cardiganele și puloverele sunt o modalitate excelentă de a rămâne confortabilă și călduroasă de-a lungul anului. Sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a stratifica, astfel încât să poți trece cu ușurință de la un anotimp la altul. Poți opta pentru un look mai formal cu pulovere și cardigane femei drepte sau mulate pe corp, sau poți opta pentru un look mai casual cu un pulover balon cu blugi din denim. Cardiganele și puloverele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga un plus de culoare garderobei tale. Iată cum să porți pulovere și cardigane pentru femei în funcție de anotimp:

Cum porți pulovere și cardiganeprimăvara?

Primăvara este un anotimp care face tranziția de la iarnă la vară, dar asta nu înseamnă că trebuie să te sperii fiindcă nu știi cu ce să te îmbraci. Deși, cel mai probabil vei purta o geacă sau un palton gros peste ținutele tale, trebuie să îți dai frâu liber la a purta haine potrivite pentru anotimp dar și care să te facă să arăți și să te simți bine. Astfel, adaugă peste o ținută neagră și tocuri, un cardigan lung până în pământ sau pune o geacă de piele peste un pulover din cașmir.

Cum porți pulovere și cardigane vara?

Poate sună ciudat, dar deși vara este de obicei foarte cald, sunt anumite zile când trebuie să mai pui un strat de haine pe tine deoarece, fie bate vântul mai tare, fie este seară și putin mai răcoare. De aceea, trebuie să ai la tine pulovere și cardigane femei care să te ferească de vremea mai rece. Astfel, dacă vrei să te pregătești vreodată pentru o astfel de situație poți alege să porți un cardigan larg peste o rochie de vară sau peste pantaloni scurți și tricou, sau să alegi un pulover pe care să îl porți cu o rochie lungă, fluidă. Pe timpul zilei, le poți purta fie într-o geantă, fie legate de talie.

Cum porți pulovere și cardigane toamna?

Toamna, vremea devine ușor ușor mai rece, dar asta nu înseamnă că nu mai ai zile călduroase. Astfel, poți purta un pulover pe gât cu o fustă lungă și botine sau poți pune un cardigan cu nasturi groși peste ținuta ta office, dându-i astfel un look mai relaxat.

Cum porți pulovere și cardigane iarna?

Iarna este anotimpul perfect pentru a incorpora pulovere și cardigane femei în ținutele tale, deoarece te protejeaza de vremea rea de afară. Poți purta puloverele tale favorite cu o pereche de jeanși și bocanci sau le poți asorta cu o pereche de pantaloni din piele cu botine. Dacă ai ținute din două piese, poți adăuga cu ușurință un cardigan din lână pe deasupra pentru a rămâne călduroasă. Totodată, poți purta un pulover mare din lână cu dresuri negre și bocanci pentru un look casual dar feminin.

În concluzie, urmărește sfaturile de mai sus dacă ești curioasă cum să folosești piesele vestimentare din dulapul tău pe tot parcursul anului.