Cele mai utilizate filtre
2.498 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Descoperă cele mai noi piese semnate Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a luat naștere în anul 1983, la un an după ce designerul cu același nume a creat prima sa colecție haute couture pentru casa de modă Chanel. Acesta este unul dintre cele mai emblematice branduri fashion de lux la nivel internațional. Colecțiile prezentate la festivalurile de modă au adus întrotdeauna aprecieri din partea publicului.

Abordarea predominantă se bazează pe o combinație de stiluri pariziene cu notă rock chic. Acestea au ca inspirație pe însuși binecunoscutul fondator al mărcii, Karl Lagerfeld. În linii mari, primează non-culorile, dar există și foarte multe creații cu nuanțe electrizante de roz sau verde neon.

Cel mai întâlnit detaliu de pe majoritatea articolelor, pe cât poate de simplu și concis, este numele brandului. Totodată, se găsesc și animații care îl reprezintă pe acesta și celebra sa coafură, ori îndrăgita pisică.

Tendințele Karl Lagerfeld dictează moda și stilul

Unul dintre cele mai cunoscute tendințe Karl Lagerfeld sunt, fără doar și poate, ținutele cu notă clasică. Costumele negre combinate cu orice fel de cămăși albe, de la care nu vor lipsi cravatele, vor fi întotdeauna un hit.

Pentru un alt look specific acestui brand, poți include câteva accesorii de bază. Ochelarii de soare și mănușile decupate sunt piese statement care îți vor asigura o apariție wow în orice moment.

Formează un outfit complet din produse Karl Lagerfeld. Poți asorta pantaloni de piele la un top negru sau alb. Adaugă pe deasupra și un blazer în aceeași nuanță. În funcție de ocazie, încălță niște pantofi clasici sau sneakerși.

Alege rafinamentul cu noile trenduri

Nu uita nici de cunoscuta colecție a aceastei case de modă franțuzești care aduce în lumina reflectoarelor semnătura designerului. Bucură-te de aceste produse și vei emana inspirație contemporană.

Chiar dacă este un brand de fashion aparte, piesele vestimentare create de acesta pot fi integrate foarte ușor în diferite stiluri. De la sport și până la baroc, caută articolele care te reprezintă și integrează-le în look-urile tale.

Dacă preferi ținutele mai lejere, poți combina pantaloni negrii și un tricou Karl Lagerfeld cu teneșii favoriți. Un outfit monocromatic, pe care îl vei accesoriza cu cele mai în vogă detalii, va fi fi mereu în top.