Catalog

Cele mai utilizate filtre
322 articole
jaimenyst
jaimenyst
jaimenyst·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Birkenstock - istoria și tradiția unui brand cu renume

Pentru brand tradiția și perseverență sunt semnele distinctive ale mărcii, iar istoria să începe în urmă cu ani, decenii, chiar secole. Din 1774, în calitate de inventatori ai branțurilor, brandul s-a gândit cum să facă viața clienților mai bună și mai bogată - oferind o pereche bună de pantofi pentru fiecare situație din viață.

Pantofii au apărut pentru prima dată pe piață în anii 1920. Sandalele în schimb sunt renumite pentru designul și confortul lor unic, făcându-le o alegere ideală pentru cei care caută un pantof atractiv și confortabil.

Astăzi, Birkenstock este vândut în peste 100 de țări din întreaga lume și continuă să evolueze cu fiecare nou sezon. Pantofii au plută încorporată care oferă suport și stabilitate de neegalat, făcându-i perfecți pentru persoanele cu orice formă a piciorului.

O pereche pentru fiecare indiferent de stil

Pantofii sunt fabricați în diferite dimensiuni pentru a se asigura că toată lumea poate găși o pereche care să se potrivească perfect.Dacă sunteți în căutarea unui pantof confortabil care să reziste, marca Birkenstock este opțiunea perfectă.

Nu numai că sunt articole versatile, dar vin și în multe stiluri diferite, pentru a se potrivi fiecărei nevoi. De la sandale plate până la tocuri înalte, există un stil pentru toată lumea.

Fie că îți cauți ceva de purtat la o plimbare prin parc sau ceva care să-ți ofere un aspect la înălțime pentru o ieșire în oraș noi avem soluția pentru ține.

Modă și stil în toate perechile noastre

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni stilate, accesibile, care să vă ofere ani de zile de confort, nu puteți greși cu o pereche de Birkenstock.Voi ați testat opțiunile oferite brandul nostru?

Categoria de articole de încălțăminte include diverse modele de la papuci de casă până la ghete pentru femei, bărbați și copii.Birkenstock este un brand renumit în lume pentru produsele ce se definesc prin calitate și siguranță.

Te poți baza în fiecare zi pe materialele premium din care sunt confecționate articolele dar și pe designul versatil ce poate fi adaptat la orice outfit. Alege calitatea și confortul atât de specific acestui brand