Catalog

Cele mai utilizate filtre
4.276 articole
dafetofit
dafetofit
dafetofit·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Puma - farmecul aparte al râvnitului echipament sportiv

Înfințată în 1948 în Germania, giganticul producător de echipament sportiv Puma, se menține de decenii bune între primii trei producători mondiali în domeniu, cu peste 10.000 de angajați și desfacerea produselor în peste 140 de țări ale lumii.

Titluri mondiale și olimpice câștigate de sportivi faimoși purtând cu onoare echipamentul Puma, au propulsat renumele brandului pe cele mai înalte cote în întreaga lume. Totodată s-a conturat și strategia pe termen lung a firmei: aceea de a deveni un simbol al stilului în sport.

Designeri de top și tehnicieni de marcă au depus eforturi conjugate în procesul de permanentă inovare. Articolele au fost mereu adaptate la mișcarea corpului uman, pe fondul termoreglării la alergare sau pășire. Tehnologia computerizată și digitalizată este folosită cu succes în continuare pentru susținerea performanțelor atletice.

Bucură-te de o ținută sportivă mereu la modă cu articolele Puma

Simbolizând perfect crezul brandului, felina conferă binecunoscutului logo al firmei, caracter și simplitate. Articolele de înaltă calitate și originalitate se adresează unor spirite curajoase și încrezătoare, pătrunse mereu de speranța împlinirii visurilor și atrase de magia competiției sportive.

Platforma Zalando îți oferă acum o mare varietate de echipamente și articole sportive marca Puma, împreună cu ținute și accesorii în trend cu moda, creații inspirate ale apreciaților designeri ai firmei.

Inovare pusă în slujba calității și fiabilității

Strategia de promovare a firmei, nu a ocolit scena internațională a modei. Colaborările frecvente cu label-uri de modă dar și cu staruri mondiale din lumea muzicii sau sportului, au contribuit la succesul comercial și renumele extraordinar de care se bucură brandul în prezent.

Studiile aprofundate au condus la găsirea unor soluții inovative atât în folosirea materialelor, cât și în realizarea de prototipuri ce au stimulat realizarea performanței sportive. Combinația optimă între design și materiale de calitate, a asigurat consacrarea la scară planetară pentru iconicul brand Puma.