Catalog

Cele mai utilizate filtre
3.861 articole

ONLY, dedicat rafinatei femei urbane

ONLY este cel mai renumit brand al companiei Bestseller, deținută de familia Holch Povlsen, fondată în 1975 în Danemarca. Produsele sale sunt menite tinerelor femei active și energice, care vor să fie elegante și, în același timp, să se simtă confortabil.

Combinând outfituri moderne sau retro, dar întotdeauna în tendințe, clientele sale poartă cu plăcere atât mătase sau cașmir cât și denim sau imitație de piele. Din foarte diverse materiale, de la cele ușoare și vaporoase, cum sunt bumbacul sau șifonul, la căldura lânei sau a fleeceului, doamnele au la dispoziție o gamă largă de piese de îmbrăcăminte ce pot fi adaptate oricărui anotimp.

Un brand pentru un look proaspăt și stilat

Produsele din colecțiile ONLY, într-o mare varietate de modele și croieli, imprimeuri și culori, pot fi combinate astfel încât să se potrivească stării de spirit și să pună în valoare stilul propriu al celei care le poartă. Fie că sunt purtate acasă, la plimbare sau la birou, pentru confort sau pentru a face o adevărată declarație personală, hainele brandului o reprezintă onorabil pe posesoarea lor.

Producătorul acestei mărci este interesat de continua îmbunătățire a produselor, dar este implicat și în eforturile de a salva natura. Astfel, tot mai multe dintre produsele sale suntsustenabile, fiind realizate din materiale eco-friendly Deși sunt de o înaltă calitate, produsele ONLY au prețuri accesibile pe Zalando.ro.

Denimul, semnătura brandului

ONLY a fost inițial o marcă pentru indigo blue jeans. Acum se produc în numeroase culori și nuanțe, într-o multitudine de tipare și modele.

Mereu la modă, pantalonii, fustele, rochiile, cămășile și jachetele din denim, ce poartă marca ONLY, sunt printre preferatele femeilor rafinate și sigure pe ele. Indiferent de mediul cultural în care trăiește, garderoba oricărei femei ar trebui să conțină câteva astfel de piese, pe care să le folosească în alcătuirea unor ținute casual, office sau festive, în funcție de moment sau ocazie.