Sneakers designer bărbați

Cele mai utilizate filtre
345 articole

Sneakers de designer pentru bărbați pasionați de stil și calitate

Selecția Zalando de sneakers de designer pentru bărbați atinge un echilibru între noile expresii ale rafinamentului contemporan și designul de înaltă performanță. Modelele sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, redate în siluete aerodinamice, cu șireturi cerate, și conferă ținutelor tale un look urban și tineresc. Cu o gamă bogată de modele și materiale, adidașii de designer pentru bărbați sunt piese esențiale în garderobă, fiind extrem de versatile în orice perioadă a anului.

Calitatea materialelor atrage stilul rafinat

În semn de considerație pentru clasicii din toate timpurile, sneakersii inspirați de pista de skateboard, cu ornamente din piele întoarsă, permit actualizări noi în culori inovatoare și tălpi de cauciuc texturate. Pantofii înalți, cu panouri din piele șlefuită, lăcuită și în relief, adaugă textură pantofului, oferind un aspect rafinat și cool.

Neoprenul elegant, plasa respirabilă și modelele tricotate caracteristice, cu fețe în stil șosetă, oferă potriviri și un confort optim. Căptușeala generoasă, închiderile utilitare cu inele în D și benzile elastice contribuie la un aspect de ultimă oră, în timp ornamentele croite și șireturile contrastante asigură o estetică eclectică.

Încălțăminte sport pentru bărbați activi

Abordarea noastră față de pantofii sneakers de designer pentru bărbați este în principal neconvențională, cu un accent unic pe meșteșugurile tradiționale și pe o estetică fresh și modernă. Bazându-se pe încălțămintea sport clasică și ocazională, pantofii sport din colecția de sneakers de designer pentru bărbați includ stiluri retro din piele, piese cu imprimeuri statement. Aceste articole extrem de apreciate vin într-o gamă bogată de stiluri simple și cu dungi, disponibile în finisaje clasice alb-negru sau colorate.

Dorești încălțăminte sport care să ofere un look casual cu un stil distinctiv? Alege o pereche de sneakers de designer pentru bărbați. În această colecție de articole râvnite, vei vedea toate modelele clasice, alături de o mulțime de versiuni contemporane. Descoperă cele mai recente modele, în combinații de culori remarcabile și materiale inovatoare.