Catalog

Cele mai utilizate filtre
2.459 articole
polasobun
polasobun
polasobun·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
edytaewaa
edytaewaa
edytaewaa·

Farmecul emblematicelor articole Levi's®

Apariția reputatului brand Levi's® coincide cu anul 1883, odată cu nașterea celebrilor jeanși ce aveau să devină un simbol al spiritului liber și nonconformist, îmbrățișat de toate generațiile ce aveau să urmeze.

Odată cu vânzările masive către lucrătorii americani, cowboys sau agricultori, popularitatea pantalonilor specifici din denim cunoaște o explozie în anii ’50, în special în rândul tinerilor, urmând ca în anii ’60-’70 să fie adoptați de către comunitatea hippie. Începând cu anii ’80 încep să devină un articol de lux, preluat și reinterpretat de majoritatea designerilor de modă ai lumii.

Extinzându-și puternic gama de produse, brandul devine un jucător de primă clasă pe piața modei internaționale, producând articole durabile, cu un design rafinat.

Încearcă blugii Levi's® mereu la modă

De-a lungul timpului, Levi's® s-a remarcat prin designul atemporal, calitatea materialelor, precum și prin modelele clasice sau contemporane ale pantalonilor din denim. Blugii Levi's® fac astăzi parte din garderoba fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă sau personalitate.

Continuându-și spectaculoasa expansiune pe piața de îmbrăcăminte, Levi's® folosește o mulțime de produse ale mărcii sale pentru a-și integra brandul în trendul articolelor de sezon.

Daca ești un iubitor al stilului la modă, ai acum la la Zalando o gamă diversificată a articolelor Levi's®: de la celebrii blugi sau pantaloni scurți, la bluze, jachete sau diverse accesorii, toate într-un design timeless și extrem de confortabil. Întreaga colecția se distinge prin eleganța designului, calitatea materialelor dar și prin finisajele de top.

Bucură-te de calitatea produselor apreciate pe toate meridianele

Pe fondul preocupărilor în domeniul inovației tehnologice, Levi's® introduce cu succes în anul 2018 proiectul F.L.X. destinat digitalizării designului și dezvoltării finisajului din denim, permițând un lanț de aprovizionare receptiv și durabil, la o scară de neegalat.

Diversitatea și calitatea articolelor brandului le-a făcut pe acestea să strălucească atât ca echipamente de camuflaj sau haine de lucru, cât și în componența ținutelor casual sau sport, pentru stradă sau la serviciu.