Bijuterii femei

Cele mai utilizate filtre
7.052 articole

Bijuteriile pentru femei aduc lumina dorită pentru un look perfect

Ca orice femeie care este preocupată de felul în care se prezintă în public, te gândești tot mai des la momentul și modalitatea în care garderoba ta va fi reîmprospătată. Fenomenul atât de urmărit al tendințelor în moda ținutelor elegante, chic sau nonconformist nu poate fi desigur separat de evoluția aferentă a accesoriilor, a bijuteriilor care vin să întregească inspirația și farmecul unei apariții feminine de invidiat.

În lumea fascinantă a bijuteriilor, tendințele sunt inspirate de colecțiile la modă pe care le admirăm în fiecare an. Dar care este tendința prezentului în acest domeniu? Ei bine avem o veste bună: regulile au devenit mai puțin importante iar rolul lor s-a diminuat considerabil. Plăcerea și propria satisfacție au devenit esențiale, secondate de o abordare ecologică ce se va menține mereu actuală.

Designerii de top ai diverselor case de modă, au încântat privirile cu o imensă cantitate e creații originale de la lanțuri, brățări, ace, pandantive și inele de diverse modele și forme, la broșe, coliere sau cercei unicat, dorite cu ardoare de către femei și admirate indiferent de vârstă sau sex. Și astfel de articole nu trebuie neapărat să fie din aur sau pietre prețioase, un design inspirat putând întregi un look incredibil.

Outfitul fabulous și alegerea inspirată a bijuteriilor pentru femei

Tendințele actuale ale modei în materie de bijuterii nu vor exclude în mod cert colierele, mai ales cele stratificate sau duble, responsabile pentru o perfectă iluzie optică a gâtului alungit. Desigur nu putem uita aici nici colierele personalizate, cu simbolul zodiacului, cu nume sau inițiale sau colierele aurii robuste ce aduc o binevenită schimbare îndrăzneață look-ului.

Prezențe permanente în tendințele ultimilor ani, lanțurile înregistrează apariții frecvente nu numai la încheietura mâinilor sau la gât dar chiar și la elemente de pantofi, curele sau genți. Se propun totodată lanțuri completate cu șiraguri de perle sau cu efect de perdea pe decolteu, ca stilizări feminine de sezon.

O alegere în ton cu moda prezentului sunt și cerceii minimaliști. Masivitatea și robustețea lor se înscriu în tendința principală a accesoriilor. Imaginația se pare ca nu are aici limite: agățători în subtile culori pastelate, metalici sau cei asimetrici. Din colecțiile modei actuale nu pot lipsi inelele de tip ghiul, cu un vintage aspect regal, îndrăgite atât de femei cât și de bărbați.

Simte-te specială cu bijuteriile potrivite

Brățările nu lipsesc desigur din tendințele modei: piese masive, zale mari, culori puternice, asocieri neașteptate. Chiar dacă mâinile tale sunt mai subțiri, rezultatul final poate fi surprinzător de plăcut. Brățările de tip pandora vor fi și ele prezente, stilizate, chic și cât mai colorate. Întreaga gamă a bijuteriilor pentru femei create de prestigioase case de modă, le găsești într-o mare varietate, pe platforma Zalando.

Moda cu un singur cercel se poartă în continuare iar cu cât e mai mare, cu atât mai bine: lanțuri, bile, sfere sau forme de păsări sau animale, se pot purta cu încredere oricândIndiferent de trenduri, este esențial să alegi bijuteriile și accesoriile potrivite stilului tău, în funcție de ocazia unde le porți și cât de bine te simți cu ele.