Cele mai utilizate filtre
1.706 articole
blalaryan
blalaryan
blalaryan·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

The North Face - echipamente performante și îmbrăcăminte cu stil

Fondată în 1968, compania The North Face produce pentru început echipamente pentru alpiniști. Ulterior își diversifică gama, trecând la îmbrăcăminte pentru excursii și recreere.

În anii ’60 brandul sponsorizează și furnizează echipament special pentru îndelungi și îndrăznețe expediții spre nemaiatinse zone ale globului. Începând cu 1980 își extinde gama de echipamente și accesorii specializate destinată atleților sporturilor pe zăpadă.

Concentrându-se mai mult pe îmbrăcămintea lejeră de recreere, după anul 2000 ajunge să fie recunoscută ca marcă simbol a stilului în ținutele stradale de zi cu zi.

Simte-te confortabil și protejat cu un echipament de clasă

Ținutele special concepute pentru expediții în condiții extreme, beneficiază de tehnologii de fabricație și materiale innovative, cum ar fi cele cu GORE-TEX®, asigurând o protecție perfectă împotriva intemperiilor și umezelii.

Înreaga gamă a produselor marca The North Face îți este acum oferită pe platforma Zalando: de la pantaloni de trening la hanorace, de la genți sau rucsace la bluze sau jachete, moderne și fiabile, potrivite pentru drumeții sau excursii montane, indiferent de vreme.

Suportul financiar consistent al firmei pentru organizațiile de mediu a atras admirația publicului larg, dar a contribuit și la consolidarea unei adânci conexiuni între oameni și natură.

Bucură-te de mișcare cu articolele The North Face

Mândrindu-se pe bună dreptate cu statutul de primă alegere a celor mai consacrați alpiniști, iubitori ai muntelui, schiori extremi, ai snowboard-erilor, alergătorilor de rezistență sau exploratorilor, brandul se bucură de o poziție de invidiat pe piața ținutelor și accesoriilor mișcării de recreere.

Cunoscut ca un brand ce și-a urmat mereu strategia bazată pe explorare, The North Face și-a elaborat cercetările într-o permanentă colaborare cu atleții. Tehnologia avansată de laborator a stat și la baza celui mai recent model de pantofi de alergare: cu o talpă special realizată 3D, maximizează energia pe traseu, facilitând o avansare optimă .