Costume și sacouri

Cele mai utilizate filtre
2.496 articole

Costume și sacouri – statement pentru masculinitate

Costumele și sacourile pentru bărbați se găsesc în varietăți nenumărate, oferind întotdeauna cea mai potrivită ținută pentru birou, o seară sau o ocazie specială. Ești tipul care preferă sacoul rafinat din bumbac sau pe cel șic din lână ? Ori costumul bine potrivit cu alură streetwear? Sau poate ești cumva genul mai clasic? Pe Zalando avem exact colecțiile și articolele care ți se potrivesc!

Decupate în materiale de calitate și cu croieli ieșite din comun, sacourile confortabile din jerseu oferă o notă de relaxare ținutelor tale convenționale. Există tot atâtea modele câte ocazii de a le purta.

Costumele și sacourile pentru bărbați sunt articole must-have și atemporale în garderoba masculină. Îți oferă un aspect hotărât elegant, ideal pentru evenimente precum o petrecere, o nuntă ori botez, sau într-un context profesional, urban, cotidian. Îți oferim în colecția noastră disponibilă pe Zalando, atât costume întregi, cât și diferite articole și accesorii pentru a alcătui un costum personalizat: pantaloni, sacou, cămașă, cravată, curea, vestă, costum bărbați, butoni, papion, batistă de buzunar, ac de cravată și seturi de accesorii.

Cum să obții un outfit potrivit ție?

Asigură-te că îți alegi costumele și sacourile cu atenție pentru a-ți etala maiestuos silueta. Îți recomandăm să alegi articole care se potrivesc cel mai bine constituției tale. Este posibil să preferi pantalonii de costum în tandem cu sacoul, sau poate unii puțin mai diferiți, contrastanți pentru un look mai rebel.

Vrei câteva sfaturi pentru un outfit personalizat? Perfect. Îți vom spune că pantalonii de costum este preferabil să coboare pe pantof dacă dorești să obții un aspect elegant, sau să nu atingă pantoful - pentru situațiile mai puțin formale. De asemenea, croiala unui costum este un element esențial, fiind necesar să cadă corect, mărimea să fie potrivită, astfel încât să obții efectul dorit de tine. In ceea ce privește sacoul, asigură-te ca mânecile acestuia au mărimea potrivita, astfel încât să permită cămășii să iasă de sub el și să descopere unul dintre nasturii de la încheietură (manșetă).

Dorești să obții admirație pentru antrenamentele tale la sală și să evidențiezi mușchii lucrați? Avem soluția perfectă pentru tine – alege un sacou mulat în talie care îți va pune în evidență extrem de bine umerii. Umerii sacoului tău ar trebui să fie perfect întinși, iar cusătura să se termine acolo unde umărul tău se termină în mod natural, astfel încât să nu creeze dezechilibru sau cute. Urmărește ca lungimea sacoului să fie sub fese, pentru un outfit cu care să atragi privirile.

Stilul care te recomandă cool

Îți dorești să abordezi un aspect îngrijit și rafinat? Alege un costum potrivit care îți va flata linia corpului. Un costum de calitate îți garantează un look masculin extrem de șic. Există diferite culori pentru costume și sacouri ce se adaptează tuturor capriciilor modei. De la cel mai clasic la cel mai original, cu siguranță avem ceea ce îți dorești. Poartă-ți costumul în toate împrejurările adaptând texturi la forme și jucându-te cu accesoriile.

La Zalando îți punem la dispoziție o selecție variată de colecții pentru costume, sacouri, pantaloni, cămăși și accesorii - toate realizate din materiale de calitate care îți vor aduce confort, atingere catifelată și și senzație de bine. În colecțiile Zalando vei putea găsi costume uni și sacouri individuale confecționate din: lână, olandă, bumbac, in, jerseu, poliester, vâscoză și altele.Printre articolele din selecția noastră, te invităm să descoperi și emblematica vestă de costum care, datorită construcției sale, se adaptează diferitelor structuri de corp.