Îmbrăcăminte sport femei

Cele mai utilizate filtre
8.732 articole

Îmbrăcăminte sport femei - Cum o folosești să creezi ținute pentru alte ocazii?

Stilul nostru de viață grăbit și haotic necesită îmbrăcăminte mai confortabilă și mai funcțională decât înainte. Având în vedere că abandonarea modei nu este, în mod evident, o opțiune, cum putem îmbina moda cu utilitatea pentru a obține un look sofisticat, dar complet purtabil? Soluția este îmbrăcămintea atletică. Îmbrăcămintea sport estompează distincția dintre ceea ce ai purta la sală și ceea ce ai purta la prânz, transformând ținutele de antrenament în ținute de zi cu zi. Îmbrăcămintea ta se poate adapta acum atât pentru a merge la sală, cât și pentru a merge la birou.

Cum folosești articole de îmbrăcăminte sport femei când stai acasă?

Articolele de îmbrăcăminte sport femei nu sunt doar pentru când te antrenezi. Colanții și sutienul sport sunt potrivite pentru orice activitate, fie că te uiți la un sezon întreg din serialul tău preferat sau mergi la un maraton. Pentru o atmosferă mai confortabilă, îmbracă pantalonii tăi de trening favoriți, un sutiensport asortat și un tricou supradimensionat. Nu ne puteam imagina o „potrivire” mai bună din punct de vedere al confortului.

Cum folosești articole de îmbrăcăminte sport femei la birou?

Ai o zi mai grea și ai nevoie să te simți mai confortabil când mergi la birou? Îmbracă o pereche de colanți negri și un top cu mânecă lungă. Pentru o zi lungă de întâlniri cruciale, ia o maletă, un lanț și un blazer supradimensionat cu un singur nasture desfăcut. Ai de gând să lucrezi într-o zi răcoroasă? Sub sacou, un hanorac de culoare neutră va arăta grozav, îți va ține de cald și îți va menține în stil. Pentru călătoriile de noapte, nu uita să iei o jachetă reflectorizantă pentru a fi în siguranță și la modă.

Cum folosești articole de îmbrăcăminte sport femei în oraș?

Este important să știi când este potrivit să porți îmbrăcămintea sport în afara sălii de sport. Chiar dacă probabil nu este tipul de îmbrăcăminte pe care vrei să-l porți la o nuntă sau la un interviu de angajare, este ideal pentru a ieși la prânz sau în club. În general, ținuta ta ar trebui să fie mai elegantă cu cât evenimentul sau decorul este mai formal. Astfel, dacă ieși în oraș cu prietenele tale și vrei să te folosești de articolele de îmbrăcăminte sport pentru femei pe care le ai în dulap, te poți îmbrăca cu o pereche de blugi cu talie înaltă, bustiera ta preferată de sport și o cămașă desfăcută deasupra, sau poți purta o fustă cu un crop top și cu o pereche de teniși cu talpă înaltă.

Cum folosești articole de îmbrăcăminte sport femei la festival?

Dacă ai în plan să mergi la un festival și vrei să fii comodă dar să și arăți bine poți face asta foarte ușor folosind articolele de îmbrăcăminte sport pentru femei pe care le ai deja acasă. Cu un crop top cu mânecă lungă asortat și o pereche de pantaloni scurți biker, poți da expresiei „seturi de exerciții” un sens cu totul nou. Pentru a ieși în evidență din mulțime, nu uita să accesorizezi ținuta cu bijuterii statement sau curele late. Dacă te simți îndrăzneață în acest sezon, adaugă și niște dresuri de plasă. Niciodată până acum ținuta de festival nu a fost atât de simplu de găsit.