Genți designer femei

Cele mai utilizate filtre
1.210 articole

Genți de designer pentru femei - Piese nelipsite din garderobă

Gențile de designer pentru femei au fost dintodeauna un pilon al industriei modei, fiind captivante, exclusive și reprezentând subiectul multor dezbateri. Poșeta, care se distinge prin design creativ, măiestrie excelentă și un elitism inconfundabil, nu este doar un element esențial al garderobei oricărei femei, ci și o declarație de modă. Gențile de designeri au avansat semnificativ de la apariția lor, atrăgând toate gusturile și preferințele, de la poșete opulente din piele cu accesorii metalice strălucitoare, până la poșetele minimaliste, cu linii subtile.

Completează-ți ținutele cu accesorii prețioase și durabile

Accesoriile potrivite pot modifica radical modul în care este percepută o ținută deoarece ajută la stabilirea tonului ansamblului. Gențile de designer pentru femei, atunci când sunt purtate cu ținuta adecvată, te ajută să îți reprezinți stilul într-o manieră opulentă și sofisticată. Gențile de firmă sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, au finisaje impecabile, iar atunci când le adaugi la ținutele tale, devin centrul atenției. De la cele mai renumite case de modă din lume, Zalando îți pune la dispoziție modele clasice de genți de designer pentru femei, în culori neutre sau cele mai vii, din materiale de calitate precum, piele, satin, bumbac sau catifea, pe care să le porți la orice ținută sau ocazie.

Cum porți gențile de firmă?

Poșeta este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie deoarece, nu doar că este funcțională, dar ajută foarte mult la întregirea unei ținute. Astfel, alege o geantă cross body dacă ești genul de persoană careia îi place să aibă la ea doar cele esențiale și vrei să ai mâinile libere. O astfel de geantă o poți purta peste un sacou sau o jachetă, alături de o pereche de blugi din denim. Poți alege să porți și genți de firmă tip borsetă, sau un rucsac cu imprimeu jucăuș, accesorizate la ținute casual sau sport. Geanta shopper este ideală pentru persoanele care sunt ocupate mereu și care au nevoie să aibă la ele toate lucrurile de care ar putea avea nevoie. Poartă geanta shopper alături de o ținută smart casual, deoarece îți dă libertatea de merge la muncă, la o ieșire în oraș sau chiar la cumpărături. Alege o geantă plic dacă vrei ca poșeta ta să fie accesoriul principal al ținutei. Dacă îți dorești să o scoți mai tare în evidență, poartă o ținută monocromă, compusă din pantaloni wide leg, un pulover și o un palton lung, și o geantă plic într-o culoare mai vie.

Descoperă toate modelele disponibile de genți designer pentru femei

Zalando îți pune la dispoziție genți de designer pentru femei, în modele și culori diverse. Poșete, genți shopper, de umăr și cross body, plic, de voiaj și de sport, genți de cosmetice și borsete, serviete și genți pentru laptop sau rucsacuri, există câte un model pentru fiecare activitate și preferință. Alege din peste 1000 de modele de genți de designer pentru femei și bucură-te de eleganță și funcționalitate și calitate. Optează pentru genți de firmă din piele naturală și le vei avea toată viața.