Jachete din piele femei

Cele mai utilizate filtre
452 articole

Jachete din piele pentru femei în orice garderobă

O jachetă din piele este obligatorie în garderoba oricărei femei, fiind una dintre piesele vestimentare cele mai ușor de integrat în orice fel de ţinută. Poate fi îmbrăcată cu orice tip de haine, fie pantaloni de stofă sau jeanși, fie fuste combinate cu toate tipurile de bluze, pulovere sau cămăși sau rochii de toate lungimile.

O jachetă de piele şi poate fi, de asemenea, asortată cu orice tip de încălțăminte, de la bocanci, botine sau ghete, la pantofi cu toc și sandale, de la confortabilii sneakersi la balerini sau mocasini. Nu în ultimul rând, o jachetă de piele este rezistentă și durabilă, femeile putându-te baza pe ea mai mulți ani la rând.

Modele de jachete din piele pentru femei

Jachetele din piele pentru femei sunt realizate în nenumărate croiuri, orice doamnă având șansa de a descoperi jacheta preferată, cea mai potrivită stilului propriu. Este tipul de haină care poate fi purtată pe drumul înspre și dinspre la școală, muncă sau cumpărături, la plimbare sau la o ieșire în oraș, ba chiar și la un concert sau la un spectacol de teatru.

Nimic nu egalează eleganța unei jachete din piele de tip sacou într-o ținută office, nimic nu este mai chic decât o clasică jachetă din piele neagră de tip biker, dar producătorii de astăzi pun doamnelor la dispoziție extrem de multe modele de jachete din piele pentru femei, creându-le în culori diferite, lungi, medii sau scurte, cu fermoare, curele, catarame, cusături și buzunare, cu aplicații și ornamente.

Jacheta din piele preferată este la Zalando

Doamnele pot alege jacheta din piele preferată, cu lungimi atât de variate ce merg de la jacheta până în talie la cea care ajunge la gleznă, la Zalando. Jacheta poate fi dreaptă, pe talie, evazată sau conică; din piele naturală, piele întoarsă sau piele sintetică, nu arareori în combinații cu materiale textile diferite; într-o singură culoare sau în degrade, cu imprimeuri sau din mai multe culori de piele.