Catalog

Cele mai utilizate filtre
104 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Tom Ford - brandul care exprimă sex appeal

Tom Ford este designerul care aînceput încă din fragedă copilărie să aibă preocupări de estetică a spațiilor, lucrurilor și, ulterior, și-a descoperit pasiunea pentru creație vestimentară. Propulsat de o motivație interioară susținută de inteligență, Ford a urmat cursuri de specialitate și a obținut posturi în domeniul modei, devenind la un moment dat director de creație pentru Gucci și Yves Saint Laurent. Evoluția artistică l-a dus inclusiv în lumea cinematografiei ca scenarist și producător de film. Lansarea brandului propriu care îi poartă și numele a avut loc în anul 2006.

Descoperă colecțiile Tom Fordde lux

Simți că rezonezi cu energia creatoare? Pasiunea pentru succes te învăluie? Pornești mereu să cucerești culmi înalte? Te anunțăm că ai toate șansele de a fi printre reprezentanții brandului. Tom Ford este dedicat persoanelor care adoră călătoriile internaționale, dispun de resurse pentru pasiuni personale, sunt conduși de un spirit puternic, încrezător și optimist.

În plus, fiind dedicat tuturor genurilor, latura feminină are un stil personal și reflectă inteligența. Modelele care prezintă colecțiile Tom Ford emană un sex appeal sofisticat, provocarea designerului fiind aceea de a readuce pe scena vieții contemporane a atitudinii sexy ca element esențial pentru colecțiile sale sofisticate.

Atitudinea se citește în privire

Renumit pentru atitudinea degajată, înconjurat mereu de modele deosebite designerul este un monogam de cursă lungă. Convingerea sa ca totul tine de atitudine o transmite publicului prin colectiile sale. Și dacă ochii sunt oglinda sufletului, brandul Tom Ford încurajează exprimarea selectivă. Vrei să inspiri mister ca femeie? Recomandăm ochelari cu ramă stil ochi de pisică ce îți conferă atitudinea unei feline: pasiune, mister, curaj. Ești bărbat și vrei să evoci puterea vântului? Alege ochelarii de colecție de la Tom Ford cu ramă stil aviator. Pentru un look inocent poți merge la sigur cu ramă pătrată, iar dacă vrei să intimidezi, privește insistent prin ramele rotunde. De jos în sus, pentru succes garantat. Puterea vine din interior, iar ochelarii Tom Ford o reflectă în exterior.