Catalog

Cele mai utilizate filtre
2.884 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
pauucolino
pauucolino
pauucolino·

GAP – Îmbrăcăminte care inspiră continuu din 1969

Una dintre cele mai recunoscute mărci din lume, GAP, oferă îmbrăcăminte casual și accesorii pentru bărbați, femei și copii din 1969 și continuă să fie o sursă de inspirație pentru crearea stilului american contemporan, util și astăzi. Elementele de bază ale unei garderobei GAP de-a lungul fiecărui sezon sunt hanoracele, tricourile și denimul. Acestea sunt atemporale și le poți folosi în fiecare sezon, putând crea o mulțime de ținute pe gustul tău. Îmbrăcămintea GAP se remarcă prin simplitate și confort sporit.

Stilul și confortul de care aveai nevoie în garderoba ta

Îmbrăcămintea GAP este perfectă pentru stilul de zi cu zi datorită aspectului ei relaxat. Blugii sunt un pilon de bază în colecțiile GAP, subliniind stilul și silueta în mod corespunzător, servind în același timp drept completarea perfectă atât pentru ținutele mai formale, cât și pentru cele business-casual. O nouă gamă sport a fost adăugată la colecție, care este distinctă de celelalte și care te ajută să te simți în largul tău indiferent de sportul pe care îl practici. Colecția include și pantofi pentru a face totul absolut perfect și oferă numeroase piese de bază, inspirându-se în același timp din cele mai recente tendințe. Opțiunile de îmbrăcăminte pentru femei includ rochii cu imprimeu floral, hanorace comode, monocromatice, topuri feminine din materiale fluide și pantaloni scurți la modă în nuanțe trăznite, cum ar fi sorbet, măsline sau verde-mentă.

Îmbrăcăminte GAP – Haine pentru oricine

Corporația americană creează îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, bărbați și femei. Selecția de produse de pe site-ul nostru include articole de îmbrăcăminte pentru ținute profesionale formale, ținute casual confortabile și ținute de zi cu zi. De mai bine de 50 de ani, firma proiectează și produce îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toți oamenii. Colecțiile GAP au articole pentru persoane cu toate tipurile de siluete și pentru toate stilurile. La Zalando poți găsi o varietate mare de hanorace, pantaloni, bluze, rochii, veste, jachete, blugi și alte articole.