Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.344 articole
Urmărește brandurile care îți plac
Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Vrei eclectic și modern? Alegi ALDO!

Brandul ALDO este imaginea unei companii private canadiene care activează în domeniul încălțămintei și accesoriilor de modă care a fost înființată în 1972 de către Aldo Bensadoun. Brandul a devenit jucătorul major al țării sale în industria de profil. Grupul își datorează reputația de comerciant cu amănuntul capacității fondatorului său de a cerceta și dezvolta noi concepte și de a-și crea propriile produse.

Brandul a început prin a înființa concesiuni de încălțăminte în cadrul unui lanț de îmbrăcăminte din Quebec. Apoi s-a extins rapid, deschizând magazine și în alte zone din Canada. Un filantrop înnăscut, Bensadoun a implementat brandului această direcție, astfel că fiecare banner al companiei susține o anumită cauză socială, sau prin participarea la diverse alte inițiative caritabile. Angajamentul companiei față de cauzele comunitare este emblematic deja.

De la cercetarea de diplomă la afacerea cu pantofi

Fiu al unui comerciant de pantofi și nepot de cizmar, Bensadoun și-a început educația în Franța și și-a încheiat studiile la Universitatea din Montreal, unde o lucrare de diplomă în Economie l-a pus pe direcția de cercetare de marketing. Se pare că Bensadoun ar fi realizat proiectul de diplomă pe tema unui lanț regional de pantofi. În cele din urmă, combinația dintre înțelegerea sa inerentă a afacerii cu încălțăminte, pasiunea pentru libertatea creativă și spiritul antreprenorial, l-au determinat să-și deschidă propria companie în domeniul pantofilor.

Dedicare pentru tendințele modei

Grupul ALDO operează sute de magazine de vânzare cu amănuntul în Canada, Statele Unite, Regatul Unit și Irlanda. La nivel internațional, ALDO s-a extins cu succes cu numeroase magazine francizate. Specializat în încălțăminte și accesorii, grupul ALDO este dedicat designului și producției de modă de înaltă calitate, bazată pe tendințe și la preț accesibil, sezon după sezon. Zalando îți oferă o selecție de neegalat de articole recunoscute pentru capacitatea lor de a realiza îmbinarea perfectă între calitate și tendințe de ultimă oră, reflectată în încălțăminte, genți, bijuterii, ochelari de soare, pălării, eșarfe, și multe alte accesorii.