Catalog

Cele mai utilizate filtre
744 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Casa de modă Versace

De origine italiană, Casa de Modă Versace s-a impus ca emblemă pentru stil încă de la înființarea sa în 1978 de către designerul independent Gianni Versace. Impactul conferit colecțiilor este energizat de logo-ul inspirat de mitologie și care o reprezintă pe Zeița Medusa. Aceasta este recunoscută pentru șerpii ce îi alcătuiau podoaba capilară și pentru puterea de a pietrifica sufletele ce o priveau direct în ochi.

Creatorul de modă Gianni Versace, ucis la 18 ani de la înființarea companiei Gianni Versace Donna, este designerul ce a creat linia colecțiilor recunoscute internațional. Gianni Versace, împăratul modei italiene, a lăsat în urma sa o moștenire majoră pe care sora sa Donatella o onorează, ducând mai departe pe noi culmi, acest nume de familie legendar - Versace.

Sinonim pentru lux

Expunerea colecțiilor sale extravagante prin prezența în lumea cinematografiei, a muzicii, în mediile regale – purtate de prințese, și desigur în luxuriante reclame dedicate, a propulsat brandul pe cele mai înalte culmi. Colaborările pentru realizarea unor produse de lux din domeniul automobilistic - Lamborghini Murciélago LP640 VERSACE, și aeronautic - elicopterul de lux AgustaWestland AW109 Grand Versace VIP, sunt doar confirmări pentru designul desăvârșit și opulența rafinamentului.

Dedicare și grijă pentru viață

Colecțiile Versace sunt realizate din mătase, cașmir, dantelă, lână, bumbac, paiete, plasă, satin. Casa de modă utilizează doar blănuri sintetice și este recunoscută pentru atitudinea de susținere a mediului.

Rafinamentul ca emblemă pentru colecții

Stilul casual couture de la Versace te hipnotizează precum șerpii Medusei. Te vei îndrăgosti instant de colecțiile de genți, portofele, pantofi, sandale, ochelari de soare, cercei, teniși, bluze, ceasuri, coliere, pantaloni, jachete, rochii, tricouri, slipuri, botine, papuci, rucsaci, și numeroase altele pe care te invităm să le descoperi. Varietatea culorilor este accentuată de liniile aurii specifice stilului opulent. Articolele din colecțiile Versace sunt un statement al modei prin ele însele.

Alege tu cum vrei să te perceapă ceilalți.