Blugi bărbați

Cele mai utilizate filtre
4.620 articole

Blugi bărbați – masculinitate în formă pură

Materialele naturale precum cânepa autentică și bumbacul din țesătura denim a blugilor de bărbați îți creează senzația de confort și libertate. Țesătura puternică lasă trupul să simtăbriza mării dar și razele toamnei urbane. Culorile contrastează armonios cu răcoarea zăpezii, împletindu-se instant și cu magia ploilor de primăvară. Starea de bine este mereu prezentă la Zalando prin calitate și trend mereu actual.

Practic și cu stil

Alege modelul potrivit în funcție de activitățile tale preferate: întâlnirea cu prietenii, scurtele plimbări sau excursiile lungi, drumurile zilnice la locul de muncă și, categoric, momentele cu cei dragi. Vrei să adaugi un plus de rafinament apariției tale? Îți prezentăm modele accesorizate cu ținte decorative, pictate, sau cu broderie stilizată.

Zalando îți pune la dispoziție articole blugi bărbați pentru momentele când vrei să evadezi din rutină printr-o paletă vastă de modele scurte, lungi, skiny fit, slim fit, cu talie normală, sau drepți. Materialele atent selecționate îți vor da libertatea de mișcare și atitudinea de învingător Culoarea îți recomandăm să o alegi în funcție de impactul pe care vrei să îl creezi în jurul tău: de neuitat sau fabulos!

La Zalando iubim Planeta și avem grijă de oameni

Recomandăm materiale naturale și sustenabile, prietenoase cu corpul uman. Confortul termic este posibil să fie important pentru tine, și de aceea propunem ca trend cultura stilului personalizat.

Categoria blugi bărbați de la Zalando îți aduce produsele perfecte de care ai nevoie să te simți rebel în club și stăpân pe situație în clipele pasionale ale hobby-urilor tale. Este posibil să vrei să rămâi încrezător în tine în jungla urbană, și de aceea îți propunem să descătușezi puterea pe care ți-o conferă libertatea de a alege!

Este foarte posibil ca uneori să vrei să fii o apariție subtilă dar totodată plină de rafinament, iar pentru asta îți punem la dispoziție o paletă de culori prietenoase privirii, care te evidențiază ca ambasador al bunului gust. De asemenea, te vei putea impune cu lejeritate datorită atitudinii date de forma și croiala blugilor tăi!

Blugi de bărbați cu atitudine

Cauți vestimentația potrivită pentru felul tău de a fi sau doar pentru un anumit eveniment din viață? Vrei să oferi cadoul ideal celui mai bun prieten al tău? Selectează din varietatea de modele care te fac să inspiri întotdeauna starea de spirit care definește cel mai bine interacțiunea ta cu lumea din jurul tău.

Energia pozitivă și pulsul puternic urban te caracterizează cel mai bine? Poți merge la sigur cu modele cu buzunare pe lateral sau la spate și de diferite lungimi. Poate ai o perioadă sabatică și vrei să impresionezi cu efort minim? La Zalando avem modele de blugi bărbați perfect accesorizate, ideale pentru activarea stării de fericire.

Bărbatul clasic și masculin, plin de atitudine, găsește la Zalando o varietate de blugi bărbați care să îi alimenteze aerul misterios prin imensitatea paletarului de culori și imprimeuri nestandardizate precum: rust, indigo wash, greenshadow, exotic lagoon, silver grey, royal blue, canyon kings, camel, fennel subtle, și multe altele.