Pantofi de mireasă

Cele mai utilizate filtre
55 articole

Pantofii de mireasă potriviți unui eveniment special

Momentul cel mai important și așteptat din viața oricărei femei este apariția în rochie de mireasă, înfața unei largi audiențe admirative și prietenoase. Alegerea pantofilor precum și a accesoriilor, are o importanță deosebită pentru desăvârșirea unei ținute spectaculoase, demnă de acest eveniment unic.

Chiar dacă stilurile în care outfitul aferent momentului poate fi conceput sunt multiple, pantofii de mireasă trebuie aleși cu gândul la asigurarea unui confort pe parcursul acestui eveniment de durată. Unele mirese preferă chiar să-i păstreze ca amintire toată viața.

Ești pregătită pentru o apariție unică? Acum platforma online Zalando îți oferă o o gama variată de pantofi de mireasă și o mulțime de surprize plăcute ca să te bucuri din plin de evenimentul mult așteptat.. Prezența unor mărci binecunoscute precum Anna Field, Menbur, Bershka sau Marco Tozzi conferă greutate unei colecții unde calitatea și diversitatea primează.

Îndrăznește să strălucești din cap până-n în picioare

Dacă optezi în ziua nunții pentru o ținută mai simplă și adori stilul minimalist, o pereche de sandale albe cu barete subțiri vor fi o alegere potrivită. Atunci când vrei să atragi atenția în timpul filmărilor cu o ținută mai sofisticată, poți opta pentru elemente decorative strălucitoare aplicate pe sandalele albe.

Afișează un aer feminim cu o pereche de stiletto în nuanțe de alb sau pastel, cu tocul înalt și subțire. Dacă nu te simți confortabil, îi poți înlocui seara cusandalesaubalerinicare săfacilitezemișcarealejerășidansul.

Pentru că factorul comoditate primează în alegerea pantofilor destinați acestui eveniment, atunci pantofii de mireasă cu platformă sunt o opțiune demnă de luat în seamă. Există pe platforma Zalando o mare varietate, de la sandale simple cu talpa ortopedică la pantofi cu platformă și tocul gros. Iar dacă ești nonconformistă și iubești culoarea, poți alege pantofii de mireasă colorați în nuanțe de pasteluri sau culori vibrante, ce pot contrasta în mod plăcut și interesant cu rochia albă.

Cum să alegi pantofii de mireasă pentru o ținută perfectă

Ar fi ideal ca pantofii de mireasă să aibă aceeași culoare ca rochia, sau măcar în nuanțe cât mai apropiate. Nuanțele de alb sau ivory sunt cea mai bună alegere pentru mireasa clasică dar în trendurile moderne paleta de culori poate merge înspre auriu, argintiu, pulbere albă sau argintie, bej, crem sau chiar roșu burgund. Asortarea lor se va face cu celelalte accesorii: poșeta, buchetul miresei, cocarde, etc.

Cât privește materialul, pantofii cei mai eleganți și comozi rămân cei din piele, care eventual pot fi folosiți și după nuntă. În funcție de sezon, locație și atmosfera nunții, puteți opta pentru pantoful închis, o alegere clasică și elegantă sau pantofii stil Chanel, deschiși pe picior, în cazul unui eveniment mai informal.

Înălțimea tocurilor este o problemă delicată, atât prin posibilele problemecreate mersului în timpul unui eveniment la care toate privirile sunt ațintite spre mireasă, cât și prin situația neplăcută în care mireasa poate părea mai înaltă decât mirele. În cazul unei rochii scurte, pantofii vor beneficia de o expunere sporită: niște sandale îndrăznețe sau o pereche de pantofi mai elaborați și nonconformiști vor pune în valoare întreaga ținută. Desigur diversitatea de modele și culori pe care o gășești la Zalando, îti va face alegerea mai ușoară.

​​​​​​​