Catalog

Cele mai utilizate filtre
984 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Descoperă aerul proaspăt al colecțiilor Champion

Cu o tradiție de peste 100 de ani, brandul Champion s-a impus cu tărie pe piața americană și ulterior pe cea mondială a echipamentului sportiv și a ținutelor lejere, aducând un aer proaspăt și generând noi direcții în moda specifică lumii sportive sau în cea a scenei muzicale.

Remarcându-se ca principali creatori de costume de educație fizică, atletism și basket, în anii ’80 compania se extinde puternic în lumea muzicală, creațiile lor fiind adoptate masiv atât de vedete cât și de fani, mai ales iubitori ai muzicii hip-hop și punk.

Având la dispoziție o gamă variată de produse Champion, de la încălțăminte sport la tricouri, hanorace sau pălăriuțe haioase, poți să încropești rapid un outfit leisurewear cu o tentă sportivă foarte cool.

Încearcă o ținută sportivă lejeră, mereu la modă

Dacă ești adeptul ținutelor relaxate, platforma Zalando îți oferă întreaga gamă a produselor Champion preferate de mari campioni sau artiști, putând să-ți întocmești cu ușurință o ținută casual, în trend cu moda.

Pentru activități sportive în aer liber sau la sală, precum și pentru drumeții sau excursii, alege un echipament premium, creat de designeri cu experiență, din materiale de calitate.

Croiala articolelor este simplă dar de efect, putem spune atemporală, rămânând mereu la modă. Logoul companiei iese în evidență atât pe exponatele colorate cât și pe cele monocrome, întregind aerul specific brand-ului.

Apelează cu încredere la brandul Champion pentru o ținută sportivă

Noi la Zalando, te ajutăm să te bucuri de produsele brandului Champion, indiferent de vârstă sau sex, oferindu-ți întreaga gamă a produselor durabile, necesară unei ținute sportive cu un aer fresh, modern.

Este greu de de stabilit ierarhia factorilor care conduc la consacrarea unui brand, designul articolelor dar și calitatea materialelor utilizate fiind în mod cert printre factorii determinanți. Numărul mare al celor care optează pentru produsele companiei demonstrează o reușită strategie de promovare a brandului.