Catalog

Cele mai utilizate filtre
610 articole
Urmărește brandurile care îți plac
Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

ASICS – Minte sănătoasă în corp sănătos

De peste jumătate de secol, compania japoneză s-a impus pe piaţa articolelor sportive, astăzi fiind reprezentată de cei mai medaliaţi atleţi, tenismeni, baschetbalişti sau jucători de rugby şi baseball. Dacă la început se adresa doar sportivilor de performanţă, cărora le-a creat încălţări după sute de ore de studiu şi nenumărate încercări, produsele ASICS sunt acum accesibile tuturor celor care apreciază o experienţă sportivă de calitate, prin intermediul Zalando.

Tehnologie sportivă pentru o viaţă activă

Revenit acasă după cel de-al Doilea Război Mondial, Kihachiro Onitsuka înfiinţează în 1949 compania ASICS, inspirat de acronimul latin Anima sana in corpore sano (minte sănătoasă în corp sănătos). La perfecţionarea primului produs – ghete de baschet – s-a lăsat îndrumat de jucători profesionişti, dar şi de o caracatiţa aflată în farfurie în timpul unei cine: a creat mici adâncituri pe talpă, asemănătoare ventuzelor tentaculelor, pentru o mai bună aderenţă pe suprafaţa de joc. De-atunci, produsele ASICS beneficiază de cele mai noi tehnologii, iar logo-ul liniar a devenit sinonimul calităţii.

Gama largă de produse ASICS oferită de Zalando transpune în realitate experienţa sportivilor de performanţă din toate categoriile, de la atletism la wrestling, în confortul propriului cămin.

Nu înceta să îţi urmezi visul!

Kihachiro Onitsuka, fondatorul ASICS, spunea „Urmăreşte-ţi viitorul aşa cum floarea-soarelui se învârte după soare”. Astfel, el a a făcut cercetări şi experimente, astfel încât traseul pe care-l parcurgem să ne fie cât mai uşor.

Deoarece cuvintele din spatele acronimului sunt filosofia însăşi a firmei, ASICS susţine dezvoltarea mentală şi fizică a tinerilor prin sport. Istoria japonezilor cu reprezentanţe pe toate continentele este expusă într-un muzeu interactiv, alături de relizările marilor sportivi purtând încălţămintea şi echipamentele brandului, de la alergători, patinatori, tenismeni sau echipe de rugby.

Nu doar adulţii se pot bucura de calitatea incontestabilă a produselor ASICS. Articolele pentru copii ocupă un loc important în gama noastră de produse, acestea fiind realizate în colaborare cu specialişti şi respectând fiecare etapă de creştere.

Brandul îşi dezvoltă continuu orizonturile, Zalando fiind în România cel mai important reprezentant al produselor ASICS, adresate atât adulţilor, cât şi celor mici.