Catalog

Cele mai utilizate filtre
358 articole
polasobun
polasobun
polasobun·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
mariehason
mariehason
mariehason·

Ray-Ban un stil elegant atemporal

Brandul a fost fondat în 1937 de compania americană Bausch and Lomb, care dorea să creeze o pereche de ochelari de soare care să ofere protecție împotriva soarelui și o vizibilitate îmbunătățită. Pentru a realiza acest lucru, au dezvoltat prima pereche de ochelari de soare aviator, care au avut lentile anti-orbire cu nuanță verde și maro.

În deceniile care au urmat, compania a continuat să inoveze și să-și extindă gamele, creând noi rame emblematice precum Wayfarer și Clubmaster. Astăzi, Ray-Ban este una dintre cele mai recunoscute mărci de ochelari din lume, cunoscută pentru design-ul emblematic și calitatea excelentă.

Alege produse Ray-Ban din selecția Zalando

Pe Zalando găsești o gamă largă de produse Ray-Ban, în special ochelari de soare eleganți. Gama include stiluri clasice aviator și wayfarer, precum și rame stilizate pentru un aspect modern.

Toate ramele sunt disponibile cu lentile polarizate sau nuanțe colorate, oferind protecție împotriva razelor UV și reflexiei, oferind, în același timp, o gamă de culori și opțiuni, cum ar fi lentile cu oglindă sau gradient. Produsele Ray-Ban sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv rame din plastic și metal, precum și lentile polarizate și colorate. Ramele sunt proiectate pentru confort și durabilitate, folosind materiale ușoare precum acetatul și titanul.

Stilurile ochelarilor de soare

Ochelarii de soare Ray-Ban pot fi purtați într-o varietate de moduri elegante, pentru a se potrivi cu orice ocazie. Pentru un aspect clasic, combină rame aviator sau wayfarer cu o cămașă albă și blugi de culoare închisă. Alternativ, poți opta pentru stiluri mai contemporane, cum ar fi clubmasters sau rame rotunde și le poți asocia cu un tricou polo casual și pantaloni chino. Alege rame elegante din metal pentru birou sau alege un stil din acetat de inspirație vintage cu ținute mai îndrăznețe. Indiferent de stilul Ray-Ban pe care îl alegi, cu siguranță vei avea un look-statement.