Cămăși bărbați

Cele mai utilizate filtre
6.682 articole

Răspunde oricărei provocări cu cămășile pentru bărbați

Cămășile pentru bărbați au apărut încă din timpul Egiptului antic, dar au câștigat în importanță în perioada Evului Mediu, fiind produse pentru membrii de rang înalt ai societății. În Anglia a fost dată și o lege care interzicea cetățenilor de rând să poarte cămăși cu modele elaborate. Piesa vestimentară a devenit cu adevărat populară și accesibilă tuturor la sfârșitul secolului al XIX-lea, cămășile pentru bărbați fiind astăzi omniprezente.

Să alegi cămașa potrivită pentru tine poate fi o provocare, însă urmarea câtorva reguli de bază ar trebui să te ajute în crearea unui stil doar al tău.

În primul rând, trebuie să decizi asupra croielii: poți alege o cămașă de bărbați tip slim fit sau regular fit, în funcție de modul în care acesta se așează pe tine. Mai apoi trebuie să te gândești pentru ce ținută cumperi cămașa. Regulile de asortare a cămășilor de bărbați la un costum sunt relativ simple: dacă vrei să accesorizezi cu o cravată, alege un model simplu sau cu dungi. Dacă respectiva cravată are deja un model, atunci e mai potrivită o cămașă simplă, cu o culoare care să fie complementare celor prezente pe cravată. În cazul în care nu vei purta și o cravată, atunci cămașa poate avea orice model.

O piesă vestimentară potrivită în orice context

Cămășile sunt un produs extrem de versatil, așa că asortarea la costum e doar unul din numeroasele moduri în care poți purta o cămașă de bărbați. Ținuta smart casual, tot mai populară astăzi, constă în general în combinația blugi-cămașă.

Pentru un aspect și mai modern, poți sufleca mânecile și accesoriza cu o curea de aceeași culoare cu pantofii. Culoarea este un alt aspect important, care depinde în mare măsură de combinația cu alte piese vestimentare.

Aici alegerea ține de tine și de ceea ce vrei să exprimi, dar evită culorile foarte puternice și combinațiile de mai mult de două sau trei culori, pentru că aspectul semi-formal trebuie totuși păstrat.

Folosește cămașa pentru a transmite un mesaj puternic

Cămășile de bărbați cu mânecă scurtă sunt potrivite oriunde în timpul sezonului cald sau pentru activități în interior în restul anului. Reprezintă o alternativă la tricouri și pot transmite mai mult decât acestea, în funcție de modul în care sunt asortate.

Cămășile înflorate sunt întotdeauna la modă, iar vara e sezonul ideal pentru a te afișa în culori și imprimeuri care să ducă cu gândul la o plimbare pe malul mării.

Accesoriile sunt și ele extrem de importante în cazul cămășilor pentru bărbați, în special atunci când e vorba de ținute formale. Spre exemplu, poți să folosești butonii atunci când vrei să transmiți putere și încredere.

Găsește cele mai bune cămăși pentru bărbați

Cămășile sunt piese ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat. Indiferent de stilul vestimentar preferat, formal sau lejer, cămașa se va potrivi în numeroase ținute.

Profită acum de ofertele la cămăși pentru bărbați de la Zalando și caută modelele care să se potrivească nevoilor tale zilnice. Și nu uita: e important să îți creezi o colecție de cămăși de diferite culori la care să poți apela de fiecare dată când ai nevoie de o ținută.