Cumpără articole bărbați

Get the look
Ultimele noutăți

Farmecul etern al Fashion-ului pentru bărbați

Moda a fost întotdeauna o modalitate prin care oamenii și-au exprimat aspirațiile estetice dar și propria personalitate. Moda pentru bărbați în special a parcurs un drum lung de-a lungul anilor, cu multe stiluri și tendințe diferite. De la adidași până la îmbrăcăminte de stradă, de la echipament de fotbal până la fulare din cașmir pentru bărbați, există ceva pentru toată lumea, indiferent de buget sau de stilul abordat.

Odată cu trecerea timpului, moda pentru bărbați a evoluat, diferite stiluri devenind populare în diverse epoci. În anii ‘20, de exemplu, moda bărbaților a fost puternic influențată de epoca jazz-ului, bărbații purtând costume cu revere largi și modele îndrăznețe. În anii ‘50, aspectul „greaser” a devenit popular, jachetele de piele și blugii sau helancele bărbați devenind un element de bază. În anii ‘80, moda bărbătească a devenit mai colorată și mai pregnantă, cu culori neon strălucitoare și modele îndrăznețe care dominau scena.

Astăzi, moda bărbaților este mai diversă decât oricând, cu o gamă largă de stiluri și tendințe încât ai de unde să alegi. Indiferent dacă preferi aspectul clasic și atemporal sau stilurile îndrăznețe și moderne, există ceva pentru toată lumea.

Alege să strălucești cu accesorii și articole de modă pentru bărbați

Adidașii sunt un element de bază al modei pentru bărbați, oferind confort, stil și versatilitate. Când vine vorba de purtarea adidașilor de barbați, cheia este să găsești o pereche care să se potrivească bine și să îți completeze ținuta. De exemplu, dacă porți un costum, ai putea opta pentru o pereche de adidași eleganți și minimaliști iar dacă porți Blugi elastici bărbați cu Tricouri oversize barbați, ai putea prefera o pereche mai casual, mai sportivă.

Îmbrăcămintea de stradă a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, mulți bărbați îmbrățișând stilul casual, urban. Când vine vorba de look-uri stradale, cheia este să păstrezi lucrurile simple și discrete, cu piese clasice precum jachetele din denim, hanoracele și adidașii formând fundația garderobei tale. Experimentează cu diferite culori și texturi pentru a crea un aspect unic care să reflecte stilul tău personal.

Simte-te confortabil cu produse de calitate

Echipamentul de fotbal a fost de multă vreme un element de bază al modei masculine, tricourile, pantalonii scurți și tricourile fiind purtate atât pe teren, cât și în afara acestuia. De exemplu, ai putea să asociezi un tricou de fotbal cu blugi și adidași pentru un aspect casual, sportiv.

Moda pentru bărbați nu este neapărat foarte costisitoare, sunt multe opțiuni accesibile care oferă în continuare stil și calitate. Când faceți cumpărături cu buget redus, concentrați-vă pe piese clasice, versatile, care pot fi combinate și asortate pentru a crea look-uri diferite.

Când vine vorba de cămăși pentru ocazii speciale, există câteva stiluri diferite de luat în considerare. Pentru evenimente formale, cum ar fi nunți sau afaceri care necesită cravată, o cămașă albă standard este întotdeauna o alegere potrivită. O poți asocia cu un costum și o cravată pentru un aspect clasic, atemporal. Pentru evenimente mai casual, o cămașă cu nasturi într-o culoare sau model îndrăzneț poate fi o alegere excelentă. O poți combina cu blugi sau pantaloni chino pentru un look elegant și relaxat.