Catalog

Cele mai utilizate filtre
2.564 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

HUGO - un brand cu personalitate modernă

Brandul HUGO a luat naștere în 1924, în Germania. Primele linii vestimentare includeau jachete, cămăși, impermeabile, articole de îmbrăcăminte sport pentru bărbați și femei. De-a lungul timpului, brandul a crescut în popularitate și, de asemenea, în volum și vânzări.

După 1950, marca HUGO a continuat dezvoltarea și creșterea liniei de costume bărbăteșți, adaptându-se la cerințele modei și a vremurilor. Oamenii se schimbau, dar și gusturile lor în materie de stil.

Astăzi brandul se adresează tuturor celor care sunt mereu în tendințele modei și își adaptează ținutele la personalitatea și stilul propriu.

Marca HUGO - stil casual, dar inteligentArticolele branduluise adresează unui public mereu îmbrăcat așa cum îi place și care își alege ținutele așa cum simte. Colecția este o împletire între stilul casual, spontan dar inteligent și cuprinde o selecție variată de articole: cămăși, tricouri, pantaloni, blugi, încălțăminte sau accesorii.

Marca HUGOte surprinde atât cu linii bine definite în vestimentația sa, cât și cu croieli sofisticate sau rebele, clasice sau viu colorate, astfel încât să ai mereu de unde alege ce ți se potrivește.

HUGO țintește în mod vizibil publicul pasionat de cumpărăturile online, mereu la zi cu moda și tehnologia.

Un stil pe gustul tău

Astăzi este foarte ușor să urmărești și să urmezi tendințele modei iar HUGO se numără printre brandurile care au mare priză la vedetele internaționale. Datorită colecțiilor sale care definesc un anumit stil de viață, el este adeseori purtat și reprezentat de starurile internaționale.

Partea frumoasă este că indiferent de sezon poți alege ținuta pe care o cauți printre articolele brandului. De la tricouri, pantaloni, pulovere până la costume, sacouri și haine de ocazie, în hainele HUGO vei regăsi mereu calitatea, confortul și bunul gust.

Personalitatea ta puternică merită să fie reprezentată de cele mai noi tendințe în materie de modă și stil cu marca HUGO.