Papuci de casă femei

Cele mai utilizate filtre
357 articole

Oferă-ți răsfățul de care ai nevoie cu papuci de casă lejeri

Deoarece confortul este mai presus de orice, alegepapuci de casărealizați din materiale speciale, care să asigure bunăstarea pe care o dorești. Pufoși, simpli sau din lână, ai la dispoziție o selecție generoasă de încălțăminte de casă care îmbie la relaxare.

În funcție de caracteristicile pe care le au, papucii de casă îți țin de cald, te răcoresc sau îți oferă ventilația perfectă pentru confortul picioarelor. Alege ce ți se potrivește cel mai bine și creează-ți confortul dorit pentru seri liniștite în căminul tău.

Concepuți pentru răsfăț, papucii de casă din lână de la Marc O’Polo sunt perfecți pentru zilele friguroase. Dacă preferi să-ți menții picioarele răcoroase, alege varianta din piele de la Colors of California, un model deosebit cu proprietăți respirabile.

Ținuta de casă ideală cu papuci de casă moderni

Pentru a spori și mai mult starea de bine, nu doar confortul este important. Alegepapuci de casămoderni, cu aspect elegant, care să-ți completeze ținutele cu stil.Papucii Even&Odd în nuanțe pastelate se remarcă prin originalitate și design deosebit.

Descoperă în oferta depapuci de casăo mulțime de modele care te încânta. Alege papuci simpli, pufoși, din material textil, într-o singură nuanță sau multicolori și bucură-te de relaxare maximă.

Modelul Esprit Big Band în nuanța nude reprezintă un echilibru perfect între eleganță și confort. Combină-l cu pijamalele preferate sau un halat de casă modern și vei obțineeleganța absolută.

Alege încălțăminte de casă confortabilă pentru seri relaxante

Ținuta de casă are și ea un rol important, aceea de a-ți da o stare cât mai bună.Încălțămintea de casămoale și plăcută la atingere, care să îți răsfețe picioarele, este esențială pentru o seară relaxantă.

Articole minunate, papucii de casă sunt exact ceea ce îți dorești după o zi de muncă. Alege din selecțiile de branduri de top, modelele potrivite care te vor răsfăța. Fii mai încrezătoare cu o pereche de încălțări multicolore de la Colors of California, perechea perfectă pentru bună-dispoziție.

Favorizează-ți starea de relaxare cu ajutorul unor accesorii potrivite precum papucii de casă. Cu o construcție ergonomică, aceste piese vestimentare sunt special concepute să te încânte.