Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.065 articole
elizaleva_
elizaleva_
elizaleva_·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Converse - steaua ce nu poate lipsi din garderoba nimănui

Cu o experiență de marketing de peste un secol, Converse este cunoscut pentru versatilitatea modelelor sale de sneakerși lejeri. Datorită designului casual, aceștia rămân în topul preferințelor pe piețele internaționale.

Totodată, compania pune la dispoziția cumpărătorilor o varietate de produse. Printre altele, se numără pantofii de skateboard, obiectele de îmbrăcăminte și accesoriile. Încă de la început Converse și-a întreptat atenția spre toate categoriile de vârstă și continuă să o facă.

Retailerul a fost întotdeauna interesat să îndeplinească nevoia clienților. Prima încălțăminte fabricată în 1908 a avut talpa cauciucată pentru a fi perfectă pe timp de iarnă. Aceeași filosofie de respect rămâne constantă și în prezent.

Teneșii Converse sunt o adevărată legendă

Dacă vorbim de modelele cele mai faimoase, putem enumera teneșii Converse Chuck Taylor și All-Star. Ambele se recunosc prin vârful fin rotunjit și banda cauciucată dimprejurul tălpii. Este uimitor că până în prezent au fost vândute peste un miliard de perechi.

Acestea sunt cu siguranță piese statement pentru Converse care vor rămâne un hit în materie de modă. Datorită aprecierii mondiale, designul bascheților și al teneșilor licențiați nu a suferit prea multe modificări de la lansare.

De-a lungul timpului, Converse s-a aliat cu mai multe branduri și personalități pentru a crea colecții speciale. Câteva dintre cele mai remarcabile colabărări au fost cu DC Comics, Metallica, AC/DC, Nirvana și Super Mario.

Fii o stea și alege moda în tendințe

Stilul reprezentativ al produselor Converse este unul lejer, cu imprimeuri diverse și perfecte pentru ținutele zilnice. Un outfit compus doar din creații ale mărcii va fi cu siguranță unul comod și îți va aduce un look fabulos.

Poți asorta pantaloni de trening negrii cu un tricou de bumbac în nuanțe puternice. Optează pentru un hoodie sau o bluză pentru a fi cool indiferent de sezon. Și bineînțeles că îți vei dori o pereche de sneakers pentru a fi în vogă.

Toată lumea știe că de ce cele mai multe ori produsele Converse se disting prin prezența stelei emblematice. Nu uita însă că acest gigant de modă pune accentul și pe sustenabilitate. Multe dintre piesele vestimentare sunt fabricate cu materiale reciclate.