Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.751 articole
seeebitas
seeebitas
seeebitas·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
giadazhou
giadazhou
giadazhou·

Lacoste - inventatorul tricoului polo

Tenismenul Rene Lacoste a avut o abordare diferită în ceea ce privește moda, fondând în 1933 marca La Chemise Lacoste. Produsul principal al companiei a fost tricoul polo alb confecționat din bumbac jersey petit piqué, același material pe care tenismenul l-a purtat în turneul US Open din 1926.

Compania s-a remarcat prin logoul distinctiv în formă de aligator, care se regăsește și în prezent pe articolele vestimentare ale mărcii. Inspirația a provenit de la porecla jucătorului profesionist de tenis, care era numit „aligatorul” datorită dedicării sale pe teren.

Îmbrăcăminte sport definită de stil și eleganță

Astăzi, brandul Lacoste nu comercializează doar tricouri polo pentru jucătorii de tenis, extinzându-se cu o mulțime de produse semnate cu numele celebrului sportiv. La Zalando vei găsi o varietate de piese vestimentare de la Lacoste ce-ți vor permite să-ți evidențiezi stilul și să îmbini sportul și eleganța.

Amatorii de fashion iubesc brandul Lacoste datorită libertății de mișcare pe care o oferă și a confortului premium. Compania produce îmbrăcăminte sport, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii iar eleganta clasică se regăsește în fiecare dintre ele.

Toate produsele ce poartă numele Lacoste sunt gândite să susțină mișcarea și să completeze în mod natural orice garderobă modernă. Piesele disponibile la Zalando sunt confortabile și se disting prin calitate superioară.

Rămâi activ și elegant cu haine Lacoste

Indiferent ce ai alege, pantofi, tricouri, hanorace, rochii sau alte haine Lacoste, fii sigur că îți vei crea un look elegant în pas cu tendințele actuale.

Femeile care adoră să se simtă confortabil în orice situație, pot purta o rochie clasică tip cămașă și o pereche de pantofi Lacoste. Bărbații pot miza cu succes pe blugi sau pe pantaloni chino din stofă pentru o ținută urbană elegantă.

În ceea ce privește tricourile Lacoste, ai la dispoziție modele simple, polo sau cu imprimeuri pe care le poți purta cu blugii preferați sau cu pantaloni de trening. Alege de la Zalando ceea ce te reprezintă și ceea ce îți oferă posibilitatea să te exprimi cel mai bine.