Balerini

Cele mai utilizate filtre
943 articole

Balerini pentru eleganță și confort într-un singur produs

Ești în căutarea unei perechi de încălțăminte care să te facă să te simți feminină? Alege o pereche de balerini de pe Zalando și adaugă ținutelor tale un plus de eleganță. Aceast timp de încălțăminte îți va permite se te miști în voie și să faci față oricăror provocări te așteaptă peste zi.

Optează pentru o pereche de balerini cu baretă pe gleznă de la Anna Field și combină-i cu o fustă midi și un top colorat pentru a obține un look potrivit pentru birou. Bareta îți va oferi un plus de fixare și îți va pune în evidență gleznele. Sau alege un model clasic cu vârf rotund și cu o fundă aplicată pe care să îl porți la o rochie cu volane.

Acest model de încălțăminte este atemporal și poate fi potrivit cu ușurință nu doar la ținute office ci și la cele casual. Această piesă versatilă îmbracă frumos piciorul și oferă libertate la fiecare pas. Date fiind toate variantele afișate pe site-ul nostru, acum este mai ușor să găsești ceva pe gustul tău.

Reinventează-ți stilul

Dacă vrei să încerci ceva nou, în categoria de balerini pentru femei de pe site-ul nostru găsești balerini peep toe. Acest model îndrăzneț lasă la vedere degetul mare și o mică parte din următorul și adaugă un plus de senzualitate în ținuta pe care o alegi. Pentru un look nonconformist poți combina acest tip de pantof cu o pereche de dresuri colorate opace.

Pentru un plus de stil poți opta pentru un model din satin, cu aplicații din pietre și cu siguranță nu vei trece neobservată. Acest model de balerini poate fi purtat chiar și la evenimente speciale, materialul delicat potrivindu-se de minune cu o rochie de seară feminină.

Balerinii cu baretă la spate sunt o altă variantă pentru momentele când nu știi cu ce să te încalți. Acest model este decupat la spate, așa că oferă un plus de lejeritate și este mai potrivit pentru perioadele mai calde, lăsând piciorul să respire.

Imprimeuri și culori pentru toate gusturile

În categoria de balerini pentru femei găsești perechi de încălțăminte în culori neutre, dar și combinații inedite care te vor face să ieși din anonimat. Dacă vrei să oferi iluzia unui picior mai mic, optează pentru o pereche de balerini în două culori, la care partea din față să fie mai închisă. De asemenea, încearcă să eviți modelele cu vârf ascuțit, deoarece acestea alungesc laba piciorului.

În cazul unui picior lat, evită dungile orizontale, și alege în schimb un imprimeu asimetric, care să ofere iluzia optică a unui picior îngust, sau un model într-o singură culoare nu foarte decupat, care să îmbrace piciorul.

Animal printul a fost și va rămâne varianta câștigătoare în materie de încălțăminte atunci când vrei să scoți din anonimat o ținută simplă, cum ar fi un tricou basic și o pereche de denim cu talie înaltă.

Oricare ar fi stilul pe care vrei să îl adopți perechea potrivită de balerini este acum la doar un click distanță.