Sneakers bărbați

Cele mai utilizate filtre
6.346 articole

Descoperăcei mai cool sneakerși de bărbați

Lasă-te inspirat și alege dintr-o gamă largă de sneakerși pentru bărbați. Indiferent de stil, cunoaștem preferințele domnilor când vine vorba despre încălțăminte. Cu fermoar, șireturi sau slip-on, pantofii sport îmbină utilul cu plăcutul. Noi îți punem la dispoziție modele atemporale și versatile care îți vor completa mereu ținuta. La Zalando poți face alegeri inspirate pentru prezent, trecut și viitor.

Sneakerșii de bărbați pot fi adevărate piese statement. Combinațiile îndrăznețe îți vor contura stilul cu un minim de efort. Țesăturile și nuanțele puternice te vor ajuta să-ți completezi outfiturile simple. O pereche de Versace alături de o îmbrăcăminte monocromă te vor transforma într-o apariție surprinzătoare.

Nu uita să verifici modelele de sneakerși bărbătești care nu depășesc glezna. Acestea pot fi integrate foarte ușor într-un outfit casual sau chiar office. Get the look cu acei Vans negri și bine cunoscutele șosete texturate, asortate la o ținută cât mai lejeră. Pentru ocaziile formale, asortează sneakerși cu talpă dreaptă cu un pantalon din stofă și un sacou și clar vei fi remarcat.

Mereu în mișcare cu adidașii de bărbați favoriți

Când ne raportăm la sporturi, adidașii pentru bărbați trebuie să îmbine confortul și funcționalitatea. Un model perfect va asigura uscare rapidă și respirabilitate. Dacă și tu urmărești această performanță, marca Adidas va fi pe deplin cea mai bună alegere. Proprietățile poliesterului utilizat în procesul de fabricație s-a demonstrat a fi definitorii pentru standardele acestui brand.

Știm cât de important este să avem un stil de viață sănătos. Mișcarea aduce multe beneficii și, pentru a te bucura complet de aceste momente, te poți baza pe Skechers. Flexibilitatea tălpii îți va oferi constant senzația de libertate și plăcere chiar și după cele mai intense activități. Încearcă și tu modele maleabile disponibile în cele mai vibrante culori.

Dacă preferi sportul, optează pentru o pereche de sneakerși pentru bărbați Nike și un trening comod pentru a fi gata de acțiune. Poți alege tehnologia Air Max dacă vrei să simți cum pășești pe norișori. Datorită pernuțelor de aer ce reduc șocurile seminificativ, te vei bucura de un plus de confort.

Sneakerși bărbătești prietenoși cu mediul

Noi apreciem și încurajăm brandurile care produc articole sustenabile. Suntem încântați că îți putem pune la dispoziție o gamă variată de produse prietenoase cu natura. Indiferent de ocazie, poți face alegeri conștiincioase achiziționând sneakerși pentru bărbați de la Tommy Hilfiger. Creați preponderent din materiale reciclate, aceștia vor deveni piesele de rezistență din garderoba ta.

Nu uita nici de faimoasa marcă Levi’s care își îndreaptă atenția către mediul înconjurător. Te poți bucura de încălțăminte fabricată conform unui standard organic care interzice, printre altele, utilizarea pesticidelor și îngrășămintelor sintetice. Astfel, acești reprezentați ai modei constituie un segment de piață care își arată grija pentru planetă.

Sustenabilitatea este un concept foarte responsabil. Asta înseamnă că standardele de calitate și design sunt respectate ca in restul producției obișnuite. Bineînțeles că poți să arăți cool în sneakerși pentru bărbați care au în compoziție un procentaj mai mult decât seminificativ de materiale reciclate.