Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.573 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

MOSCHINO îți aduce strălucire și farmec

Era anul 1983 când prima colecție adevărată MOSCHINO pășea pe scena deosebită a modei. Stilul rafinat și trăsătura rebelă a creațiilor sale aveau să confere brandului o imagine unică.

Purtând numele fondatorului său, firma își începe călătoria spre consacrare mondială la Milano, ca o casă de modă italiană. Astăzi, este una dintre cele mai mari mărci ale modei de lux mondiale, beneficiind atât de cronici elogioase din partea specialiștilor, cât și de aprecierile unanime ale publicului.

Foarte renumit pentru modelele și culorile sale vibrante, brandul a reușit să cucerească inimile a nenumărate staruri pop occidentale, situându-se permanent între preferințele celebrităților muzicii internaționale. Stilul spectaculos și marketingul inspirat s-au materializat prin vânzarea articolelor de lux tuturor, la prețuri accesibile.

Îndrăznește un outfit spectaculos cu articolele MOSCHINO

Produsele firmei sunt pline de o emoție vibrantă, aducând comunitatea urbană și stradală pe scena modei, creând chiar o punte între copilărie și vârsta adultă.

MOSCHINO a fost de fapt primul brand care a adus distracția și vitalitatea în creația îmbrăcămintei, adăugând aripi sneakerșilor, dar totodată culori nebunești, ursuleți și flori.

Estetica designului este atât de izbitoare, cu imprimeuri strălucitoare și combinații intrigante de culori, încât reușește să transforme instantaneu uimirea inițială a privitorului într-o permanentă admirație a remarcabilelor articole MOSCHINO.

Bucură-te de ofertele generoase și completează-ți garderoba

O colecție diversă și valoroasă a produselor marca MOSCHINO îți este acum oferită la Zalando. Botine spectaculoase, bluze, tricouri, rochii cocktail, veste sau geci, toate beneficiind de un design spectaculos și modern, precum și de finisaje de o acuratețe deosebită.

Descoperă articole de îmbrăcăminte și accesorii MOSCHINO, potrivite pentru toate vârstele și personalitățile. Stilul recognoscibil al brandului îți aduce posibilitatea de a te juca cu piese vestimentare inedite, texturi și materiale de calitate, sporindu-ți inventivitatea când vine vorba de crearea unor ținute în tendințe.