Catalog

Cele mai utilizate filtre
371 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Alege Dr. Martens pentru a păși cu încredere

Dacă vorbim despre încălțăminte, cu siguranță spunem Dr. Martens. Acesta este un brand britanic care produce ghete, pantofi, sandale și platforme. Articolele sale se adresează atât adulților cât și copiilor. Materialele folosite sunt preponderent piele naturală, sau piele ecologică premium.

Pentru cei care abia se familiarizează cu gigantul, vă putem spune că veți rămâne uimiți de această fabrică de încălțăminte. Aici, fiecare categorie de produs are mai multe subcategorii, astfel încât să existe o divizare clară a modelelor. Designul este unul clasic, cu o cusătură proeminentă, care de obicei contrastează puternic.

Filosofia Dr. Martens – un real succes

Retailerul își arată constant aprecierea față de clienți. Filosofia Dr. Martens susține că nu doar vânzarea este importantă, ci și fidelizarea cumpărătorilor. Soluțiile de curățare și întreținere a încălțărilor sunt doar cateva dintre modurile de păstra legătura cu aceștia.

Iubitorii de piese în vogă trebuie să consulte oferta Dr. Martens pentru că este de neratat. Alege și tu perechea de bocanci până la gleznă care îți va completa outfiturile. Nu uita că făcând parte din comunitatea brandului îți vei putea imprima stilul în designul lor.

Modă în tendințe cu Dr. Martens

Și acum, un mic exercițiu de imaginație. Un pantof Oxford va putea fi purtat și la pantaloni scurți din molton, cu cea mai sport tentă. Doar asortează o cămașă elegantă pentru a echilibra puțin compoziția . Încălțămintea Dr. Martens nu este despre tipare, ci despre a-ți crea propriul stil și a demonstra că nu există o singură modă.

Indiferent de sezon, vei știi întotdeauna unde poți găsi inspirație pentru ținute noi. Dacă îți dorești un look casual, poartă denim albastru ușor suflecat și ghete Chelsea. Mai departe, aplică secretul cu suprapunerea articolelor. Un tricou alb sau o bluză lejeră cu imprimeuri jucăușe și ești gata. Nu-ți uita nici ochelarii de soare.