Catalog

Cele mai utilizate filtre
5.636 articole

Guess - Brand consacrat pentru produsele lor de calitate

Toți cei care se distrează cu moda și țin pasul cu cele mai recente tendințe de modă sunt familiarizați cu numele Guess. Frații Marciano, George și Moris, au fondat o mică afacere în California și au început să producă blugi în 1981, marcând începutul istoriei mărcii. Pe măsură ce tot mai mulți clienți au început să tânjească după blugii atractivi pe care îi produceau, faima a ajuns în cele din urmă. Cu timpul, brandul a început să facă accesorii precum genți, pantofi și ceasuri, pe lângă îmbrăcăminte și pantofi.Pe măsură ce acesta a devenit asociat cu numele mai multor celebrități notabile, a câștigat capital de imagine și clientelă în același timp. Poți găsi o selecție imensă de produse Guess în magazinul nostru online, Zalando. Ai cele mai recente colecții, care includ ceasuri, portofele, curele, pantaloni de piele, rochii și multe alte accesorii.

Guess - Alege produsele potrivite pentru tine

Fashioniste din întreaga lume râvnesc emblematica monogramă Guess, care este folosită pe îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte. Pentru majoritatea oamenilor care aleg să poarte Guess, acesta servește drept garanție că sunt la curent cu toate cele mai noi și cele mai la modă tendințe de astăzi. Colecțiile exclusiviste, țesăturile de înaltă calitate și un stil distinctiv care contribuie la personalitatea identificabilă a mărcii, sunt doar câteva dintre caracteristicile care diferențiază această companie de concurență.

Descoperă selecția de haine Guess la Zalando

Colecțiile de accesorii premium completează selecția de haine Guessși prezintă întotdeauna expresivitate și capacitatea de a atrage atenția. Brandulreprezintă prin hainele saletinerețe, senzualitate și curaj, iar fiecare colecție prezintă fuziunea ideală a modei americane cu cea europeană. Zalando are îmbrăcămintea și accesoriile ideale pentru a-ți etala unicitatea. Indiferent de preferința ta pentru tricouri, rochii, ceasuri, brățări, portofele, eșarfe, curele sau rucsacuri, articolul ideal care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta este la doar un click distanță.