Cele mai utilizate filtre

River Island - scurtă istorie a unui brand

River Island este o marcă britanică de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Fondată în 1948, River Island are peste 70 de ani de istorie în businessul de fashion.

Brandul este cunoscut pentru stilul său tineresc și dinamic, care se adaptează la tendințele actuale ale modei. River Island oferă clientelor sale un mix de produse care au că scop să răspundă nevoilor specifice ale acestora. Gama de produse include accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Accesoriile sunt cele care completează întotdeauna outfitul perfect. Iar dacă ne gândim la o ținută de zi, una dintre cele mai importante piese ale acesteia este geantă. Gențile River Island sunt cele care îți vor asigura un look modern și stilat în orice context.

Un brand cu atitudine tinerească și modernă

Nu ai nevoie de o scuză pentru a cumpără o geantă frumoasă. Nu ai nevoie de un motiv pentru a te bucură de accesoriul tău preferat. O poți purta în orice moment al zilei, la orice ținută și la orice eveniment.

Colecțiile River Island au un aer tineresc și contemporan, ceea ce le face ușor de asortat. Gama variază de la articole individuale, precum cămăși și blugi, la ținute mai complexe.

Poți alege dintr-o selecție de stiluri și modele, pentru a găși ceva care să te avantajeze. De asemenea, Zalando oferă o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru toate gusturile.

O varianta de ținută petru fiecare personalitate în parte

Marca River Island acordă o atenție deosebită detaliilor, iar acest lucru se reflectă într-o calitate superioară a produselor sale. Hainele pe care le veți găși în colecțiile River Island sunt create pentru femei, bărbați și copii care își doresc să arate bine indiferent de ocazie.

Puteți opta pentru o ținută casual, sportivă sau elegantă, orice este posibil cu puțină imaginație.Același lucru se aplică și pentru încălțăminte sau accesorii.

Fie că sunteți adepții stilului clasic, elegant sau sport avem câte ceva pentru fiecare. Te invităm pe Zalando să descoperi toate articolele și să îți alegi exact ce ți se potrivește!