Catalog

Cele mai utilizate filtre
366 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Furla – aproape un secol de tradiţie

Brandul italian, ce a stabilit categoria de lux a articolelor din piele, a fost înfiinţat în 1927 şi este dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Deoarece activitatea de bază, cea a genţilor, a fost extrem de bine primită, compania a adăugat în gama de producţie încălţăminte, accesorii (ceasuri, ochelari, eşarfe) şi bijuterii. Dovadă a aprecierii stilul italian stau numeroasele magazine fizice deschise în întreaga lume, precum şi faptul că prima reprezentanţă Furla, deschisă în 1955 în oraşul natal, Bologna, încă funcţionează.

Stilul şi calitatea Furla, acest important pion în istoria modei italiene, sunt accesibile pieţei din România în cel mai comod mod posibil, în confortul propriului cămin, prin magazinul online Zalando.

Tradiţia calităţii pielii şi a meşteşugului

Furla este un brand care a menţinut de-a lungul timpului calitatea superioară a produselor folosite, realizate de meşteri experţi, creând colecţii elegante şi cu design actual. Simbol al excelenţei în lume, tradiţionala marcă italiană ţinute pasul şi cu timpurile, consolidându-şi reţeaua de distribuţie prin magazinele online. În sprijinul acestui demers s-a alăturat şi Zalando, oferindu-ți o gamă largă şi diversificată de produse de la acest brand.

Din dragoste pentru arta italiană, compania a înfiinţat Fundaţia Furla, menită să încurajeze şi să promoveze cultura contemporană în Italia, dar şi premiul Furla per l’arte cu scopul de a stimula şi sprijini tinerii artişti.

Iar pentru a perpetua meşteşugul tradiţional, în 2018 a apărut Academia Furla, ce oferă tinerilor artizani italieni cursuri tehnice şi practice, aceștia incepând cu lucrul din spatele producţiei și ajungând până la modelarea prototipurilor în laborator.

Detaliile fac diferenţa

Zicala se aplică cu exactitate mărcii Furla. Fineţea cu care se îmbină cusăturile și delicateţea accesoriilor de închidere confirmă încadrarea istoricului brand în categoria de lux.

Un alt element ce vine în susţinerea celor afirmate este sigla: stilată, recongnoscibilă, în perfectă concordanţă cu respectul pentru moda italiană.

Zalando comercializează, cu siguranţa şi garanţia autenticităţii produsului, o paletă largă de produse Furla, destinate atât femeilor, cât şi bărbaţilor ce apreciază un accesoriu de lux.