Catalog

Cele mai utilizate filtre
992 articole

Mișcare la superlativ cu articole New Balance

Apărută la început de secol 20 ca o mică manufactură, fima New Balance avea ca principal obiectiv producerea unor articole inovative care să faciliteze protecția piciorului și lejeritatea în timpul mersului.

Bazată pe studiile și cercetările făcute inițial pe cei care merg mult și petrec întreaga zi în picioare, cum ar fi polițiștii sau pompierii, brandul New Balance cunoaște consacrarea la scară mondială odată cu avântul luat de alergarea și atletismul la nivel de masă. Crezul lor principal că pantofii de alergare trebuie să fie potriviți și comozi, este apreciat deopotrivă și în prezent de către consumatori.

Experimentează libertatea mișcării cu sneakers New Balance

Binecunoscuți pentru combinarea strălucită a materialelor de cea mai înaltă calitate cu utilizarea unei avansate tehnologii de fabricație, sneakersii New Balance sunt o prezență puternică pe piața pantofilor de alergare, atât feminini, cât și masculini.

În anul 1988 firma lansează modelul 574 care avea să devină cel mai faimos sneaker al brandului. Deși era inițial conceput ca un produs tehnic special pentru atletism, el devine foarte popular pe toate pistele de alergare și zonele de agrement.

Acum ai la dispoziție pe platforma Zalando, o gamă variată de articole marca New Balance, de la renumiții pantofi de alergare sau teniși la tricouri, de la pantaloni de trening la hanorace sau rucsace.

Produsele de calitate ale unui brand axat pe inovare

Devenind furnizor principal al unor echipe de club sau naționale de top din elita mondială a multor discipline sportive precum fotbal, atletism sau baseball, brandul are o prezență notabilă și pe scena modei. Colaborările frecvente cu mari case de creație au condus la nelipsite apariții pe podiumurile de modă.

Cu un simplu click îti poți acum reînnoi garderoba cu excelentele articole marca New Balance, un brand care s-a consacrat în înalta performanță sportivă, dar a cucerit deopotrivă și teritoriul mișcării de recreere.