Tricouri clasice și polo bărbați

Cele mai utilizate filtre
14.774 articole

Tricourile polo și clasice de bărbați, elemente indispensabile în garderobă

Tricoul reprezintă unul dintre puținele produse vestimentare care au rezistat testului timpului. Întotdeauna la modă, tricourile polo și clasice de bărbați pot fi atât elegante cât și casual, în funcție de modul în care sunt asortate.

Varietatea de croieli care există astăzi îți dau siguranța că vei găsi modelul care ți se potrivește. Alege tricourile basic V-neck pentru o ținută de bază, pe cele Polo atunci când vrei o notă mai elegantă, tricouri în culori vii atunci când vrei să ieși în evidență sau pe cele cu imprimeuri bogate atunci când vrei ca personalitatea ta să se regăsească în ceea ce porți.

Nu în ultimul rând, tricourile polo și clasice de bărbați sunt ideale și în momentele când ești nevoit să improvizezi rapid o ținută.

Descoperă echilibrul între confortabil și elegant cu tricourile polo și clasice de bărbați

Istoria tricoului polo începe în India, la începutul secolului XX, și este strâns legată de sportul cu același nume. Mai exact, tricourile polo au fost create ca o piesă vestimentară potrivită climatului subtropical în care se desfășurau meciurile de polo. Până la acel moment, sportul fiind considerat unul al elitelor, jucătorii trebuia să poarte cămașă și jachetă atunci când intrau pe teren. Modelul a fost preluat ulterior de englezi, dar în Europa tricourile polo aveau mâneci lungi și aveau mai mult rolul de a-i proteja pe jucători de vând, materialul preferat fiind lâna. Pentru a păstra caracterul elitist al jocului, designerii vremii au adăugat celebrul guler, oferind mai multă eleganță tricoului polo. Forma pe care o cunoaștem însă azi a apărut în 1929, în Franța, ca un tricou destinat jucătorilor de tenis. Succesul global al tricoului polo se datorează, de asemenea, acestui sport.

Culorile sunt extrem de importante în cazul tricourilor polo: cele neutre trimit către o ținută mai formală, în vreme ce culorile aprinse pot transforma un astfel de tricou într-o vestimentație perfectă pentru vară.

Asortându-le la blugi, poți obține o ținută ideală pentru o situație semi-formală sau pur și simplu pentru o zi la birou. Evită însă să asortezi tricourile polo cu sacoul – un tricou basic sau de tip V-neck este mult mai potrivit în acest context.

De altfel, tricourile clasice pot fi mult mai versatile atunci când vine vorba de crearea ținutelor. Fiind potrivite pentru vestimentații sport, de zi, pentru petreceri sau plimbări, tricourile clasice sunt simplu de asortat.

Indiferent de preferințe, nu vei da greș cu tricourile clasice sau polo de bărbați

Ideal este să deții măcar câteva tricouri în culori simple, neutre. Calitatea este de asemenea importantă, așa că încearcă să te orientezi către produse din bumbac sau materiale care să îți lase pielea să respire.

Caută prin gama extinsă de modele pe care ți-o oferim la Zalando și descoperă modele de tricouri clasice sau polo de bărbați care să îți permită să te exprimi prin ținuta ta. Indiferent de ceea ce vei alege, ai siguranța că garderoba ta fi mai bogată.

Profită de oferte și cumpără tricoul clasic sau polo de bărbați potrivit ție!