Catalog

Cele mai utilizate filtre
129 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Vagabond – pantofi fabricați din inimă, in pas cu moda

Vagabond este un brand european și unul dintre cele mai renumite în materie de încălțăminte. De la înființare și până în prezent, acesta a vândut un număr impresionant de perechi de pantofi și accesorii, iar cifrele cresc de la an la an.

Deși inițial și-a concentrat atenția pe produsele bărbătești, retailerul a vrut să facă un avans pe piața modei. Astfel, a inclus în catalogul său și articole pentru femei, revoluționând piața scandinavă.

Cu o măiestrie în confecționarea pantofilor, Vagabond îți aduce modele ce se vor completa cu ținutele tale. Descoperă acum ofertele noastre și bucură-te din plin de achiziție.

Cele mai noi tendințe pentru clienții Vagabond

Scopul pe care brandul și l-a setat este acela de a crea pantofi calitativi și în același timp cu un aspect deosebit. Clienții Vagabond sunt caracterizați ca fiind energici, liberi și cu un simț estetic aparte.

De asemenea, există și dorința de a aduce și produse la prețuri accesibile. Fiecare decizie pe care retailerul o ia atunci când face încălțămintea, se bazează pe atenție deosebită la materiale, formă și construcție.

Produsele sunt variate, pentru fiecare sezon sau ocazie. Te vei bucura de ele pentru un timp îndelungat datorită versatilității și durabilității. Acestea pot fi transformate oricând într-un cadou pentru membrii familiei sau pentru prieteni.

Get the look cu articolele în vogă

Pentru un look confortabil, alege să porți sneakerși Vagabond cu o pereche de jeanși și topul favorit. De asemenea, și niște pantaloni scurți pot fi incluși foarte ușor.

Dacă preferi ținutele office, poți alege întotdeauna pantofi clasici din piele naturală pe care ii vei asorta la costum. Doamnele pot purta și o rochie dreaptă cu o cureaua și geantă de nuanța încălțămintei.

Stilul sport cu siguranță este pentru toată lumea datorită confortului pe care îl oferă și lejeritatatii cu care poate fi abordat. Așadar, dacă și tu ai o viață activă, te poți baza pe adidași Vagabond pentru performanțe deosebite.