Umbrele

Cele mai utilizate filtre
19 articole

Ce ne-am face fără umbrele?

Umbrelele par un accesoriu banal până când vremea ne arată adevărata lor importanță. Acestea au salvat ținutele multora dintre noi și au demonstrat cât sunt de utile. Atunci când alegi un astfel de accesoriu de ploaie, e bine să ai grijă se asorteze ținutelor tale, așa că îți recomandăm să achiziționeazi câte un model pentru fiecare sezon.

Toamna și primăvara, umbrelele în nuanțe de cărămiziu și maro vor fi un hit alături de paltoane și cizme. Ploile de vară sunt mai rare, dar nu complet absente, așa că modelele cu imprimeuri florale sau culori electrizante vor completa ținutele vaporoase. Nu uita să adaugi una și în bagajul pentru vacanță.

Câștigă timp și alege umbrele automate

Umbrelele automate sunt o dovadă că omenirea a dorit să avanseze. Acestea nu doar că se deschid prin apăsarea unui buton, dar se pot și închide la fel de repede. Atunci când se ivește o furtună, chiar și câteva secunde pot fi importante pentru a nu-ți strica ținuta.

Chiar și designerii celebri au dorit să includă în repertoriul lor câteva, sau mai multe, modele. Aceștia au creat variante exemplare, cu materiale de înaltă calitate și un aspect premium. Astfel că la Zalando găsești și produse semnate de aceste branduri consacrate.

Mare sau mică, o umbrelă este o necesitate

Ca să fii pregătit mereu de o situație cu precipitații, te sfătuim să achiziționezi o umbrelă compactă pentru că este versatilă și practică. Datorită dimensiunilor mici pe care le are, aceasta va putea fi purtată în orice poșetă sau ghiozdan. Multe dintre acestea sunt concepute cu șnur pentru a putea fi agățate de bretelele genților sau în cuier.

Cele tip baston sunt foarte apreciate pentru că sunt considerate a fi mai rezistente. Ele nu doar că vor face față stropilor de ploaie, ci te vor proteja de vânturi cu intensitate ridicată. De acum te vei putea baza mai mult timp pe ceea ce ai achiziționat.