Genți și valize

Cele mai utilizate filtre
12.712 articole

Genți și valize - accesorii practice si originale

Accesoriile preferate ale femeilor au fost din vechi timpuri gențile. Atunci când ne gândim la o ținută implicăm fără doar și poate o geantă. În zilele noastre gențile au devenit un accesoriu la modă și pentru bărbați.Atunci când vorbim despre genți și valize subiectul este unul amplu și de interes atât pentru publicul masculin, cât și pentru cel feminin.

Culoarea, forma, materialul sunt elementele care contează cel mai mult atunci când vrei să alegi o geantă pentru tine sau o valiza de călătorie. Fie că optezi pentru una de mici dimensiuni sau una încăpătoare, opțiunile sunt într-un număr foarte mare și foarte diverse.

Avem numeroase modele din care poți alege ceea ce ți se potrivește. Fie că optezi pentru culori neutre ce pot fi asortate foarte ușor cu hainele tale sau culori tari și contrastante ele, îți vor fi aliați de nădejde într-un outfit.

Hai pe Zalando să vezi câte modele de genți ți-am pregătit! Sigur vei fi super încântată atât de variantele de branduri, cât și cele de preț.

Accesorii mereu în tendințele actuale

Fie că vorbim despre genți de mână, genți plic și de seară, genți shopper,genți de umăr și cross body, serviete și genți pentru laptop, genți de sport sau borsete - putem fi de acord că sunt niște accesorii mereu în tendințe. Tu câte genți ai în colecția ta?

O geantă potrivită este un cadou ideal. Fie că bucurăm o femeie sau un bărbat cu ea, întotdeauna va fi o surpriză plăcută.

Fii inspirat de modelele noastre și alege cadoul perfect! Poate fi chiar pentru tine sau pentru cineva drag.

Fiecare om are personalitatea lui. La fel și gențile noastre de pe Zalando.

Genți cu personalitate și impact

O geantă se poartă cu încredere și atitudine. Fii mândră de alegerea pe care ai facut-o și ceilalți vor observa acest lucru. Asorteaz-o inspirat!

Tu ce fel de colecționar de genți ești? La Zalando avem exact geantape care o cauți!