Articole sport pentru copii

Cele mai utilizate filtre
3.084 articole

Echipament sportiv pentru copii activi

Poate copilul tău își dorește să înceapă un nou sport sau doar are nevoie de haine sau încălțăminte nouă, pentru că cea veche s-a deteriorat. La Zalando găsești tricouri, hanorace, pantaloni de trening, rucsacuri, mănuși și multe altele, din care tu și copilul tău puteți alege piesele potrivite pentru sportul pe care îl practică. Ajută-ți copilul să fie îmbrăcat cu hainele și încălțămintea potrivită pentru activitatea pe care o desfășoară, fie că vorbim despre fotbal, cățărare, dans sau alergare. Indiferent de activitatea de care se bucură copilul tău, Zalando se va asigura că acesta este în siguranță, confortabil și pregătit pentru a fi cel mai bun la sportul pe care îl practică.

Echipament sportiv pentru copii -–Accesorii și haine ideale

Răsfoiește categoria de echipament sportiv pentru copii pentru a te asigura că copiii tăi sunt îmbrăcați corespunzător la activitatea fizică pe care o practică. Având îmbrăcămintea sport adecvată, este mai ușor pentru cei mici să se simtă în largul lor în timp ce participă la jocuri și la ora de sport, precum și la antrenamentele sport din afara școlii. Oferim o gamă largă de accesorii sport pentru copii, care include tot ceea ce aceștia au nevoie la activități intense, cum ar fi jogging și sporturi în interior. Descoperă și selecția de tricouri, hanorace, pantaloni și seturi de haine care vin într-o varietate de materiale, de imprimeuri și culori.

Echipament sportiv pentru copii – Alege preferatele celor mici

Orice copil are nevoie de echipamentul adecvat pentru sportul pe care îl practică fie că este vorba de înot, fotbal, baschet, alergare sau dans. Astfel, vizitează Zalando pentru a vedea selecția disponibilă de echipament sportiv pentru copii, din materiale de calitate, de la branduri renumite, dedicate oricărui copil care vrea să fie îmbrăcat corespunzător pe terenul de sport.