Accesorii copii

Cele mai utilizate filtre
2.142 articole

Accesorii pentru copii – Colecția care animează garderobe

Hainele sunt grozave, dar uneori ai nevoie doar ceva în plus pentru a face o ținută să iasă în evidență. La Zalando îți prezentăm cele mai bune accesorii pentru copii dintr-o gamă largă, dar selectă, de designeri de modă. De la căciuli, pălării și eșarfe, până la genți pentru copii, rucsacuri, ceasuri pentru copii și multe altele, avem convingerea că vei găsi accesoriile perfecte pe care le cauți. Vino să descoperi acum frumoasa noastră colecție de accesorii pentru copii.

Juniorii aleg detaliile vesele

Colecția de accesorii pentru copii cuprinde o gamă variată de articole, de la rucsacuri colorate până la ceasuri de dimensiuni mai mici pentru încheieturile mâinilor mici. Accesoriile pentru copii adaugă mai mult decât o notă finală ținutelor lor și pot fi la fel de importante ca și hainele pe care cei mici le poartă. Din fericire, ai ajuns deja în locul care oferă tot ce au juniorii nevoie, inclusiv accesorii pentru copii precum pălării, mănuși, eșarfe, ochelari de soare, curele și multe altele.

Pe măsură ce copiii ajung la vârsta școlară, încep să-și exprime cu ușurință preferințele de stil. Sprijină-ți copiii să-și exprime personalitatea cu accesorii distractive și la modă. Șepci de baseball, sticle de apă, ceasuri și bijuterii pentru copii cu personajele, jucăriile și interesele lor preferate sunt toate accesorii mereu la modă.

Descoperă colecția de genți pentru copii

Inspiră copiilor tăi entuziasmul pentru a învăța, permițându-le să aleagă o nouă geantă pentru cărți din gama noastră de genți pentru copii. Un rucsac nou-nouț sau o geantă de prânz pot ajuta, de asemenea, la ușurarea tranziției atunci când copiii intră la grădiniță sau se întorc la școală după vacanță.

Pentru ocazii speciale, accesoriile pentru copii, cum ar fi bijuteriile fine, eșarfele voalate și bentițele de păr vor scoate în evidență orice ținută simplă. Accesoriile pentru băieți pentru evenimente elegante variază de la cravate și papioane, până la curele și fulare din materiale speciale.