Catalog

Cele mai utilizate filtre
362 articole

Brandul Tom Tailor până astăzi

Fosta marcă Henke & Co., fondată în 1962 la Hamburg, care vindea textile, s-a îndreptat apoi spre îmbrăcămintea masculină și a devenit Tom Tailor în 1989, după ce a început comercializarea primilor pantaloni din catifea pentru bărbați ai firmei, sub numele Tom. Primele tricouri ale brandului, comercializate începând cu anul 1972, au apărut pe piață cu afirmația ambițioasă WE DRESS PEOPLE și au avut un mare succes.

Prima colecție de îmbrăcăminte sport a fost lansată în 1979, iar prima colecție de jeansi și magazin din străinătate au apărut în 1996. Din 1999 au apărut și liniile de îmbrăcăminte pentru femei și pentru copii, iar magazinul online s-a deschis în 2006. Este o companie dinamică, în continuă expansiune, ce își propune să vândă în cantități mari produse de înaltă calitate.

Tom Tailor, un brand pentru întreaga familie

Tom Tailor oferă îmbrăcăminte casual modernă și accesorii, de înaltă calitate, pentru bărbați, femei și copii. Se adresează consumatorilor cu venituri medii. Produsele sale subliniază o atitudine pozitivă și lipsită de griji față de viață.

Pentru fiecare dintre liniile sale de produse lansează douăsprezece colecții pe an. În felul acesta, îmbrăcămintea Tom Tailor reflectă în permanență tendințele cele mai recente ale modei și este mereu în ton cu anotimpurile.

Produse Tom Tailor la Zalando

Îmbrăcămintea relaxată și simplă, cu croieli clasice și imprimeuri lejere, pentru bărbați, femei și copii și încălțămintea colorată și confortabilă, precum și accesoriile brandului Tom Tailor, sunt la dispoziție în magazinul online Zalando, într-o gamă foarte variată de mărimi și culori.

Teniși, pantofi sau botine, espadrile sau sandale, pot fi combinate armonios cu topuri și tricouri, bluze sau cămăși, fuste sau rochii, pantaloni și jachete, și asortate cu poșete, rucsaci sau curele, pentru alcătuirea unor ținute personalizate, potrivite pentru toate gusturile. Dacă vrei să te bucuri de confort, având în același timp și stil, Tom Tailor este alegerea potrivită.