Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.184 articole

Tamaris – descoperă calitatea unui brand german

Brandul Tamaris a fost înființat în 1967 de Gorst Wortmann și este deținut în prezent de Wortmann Schuh Holding KG, care are în portofoliu și alte mărci populare de modă. Brandul are o istorie lungă și bogată, fiind fondat în Deltmolde, un oraș din nord-estul Germaniei. Astăzi, marca își vinde produsele în întreaga lume, cucerind rapid inimile clienților prin pantofii de calitate, cu un design modern.

Fondatorul Tamaris a căutat mereu noi soluții pentru a oferi și mai mult confort clienților săi. Astfel, a fost inventată Antishokk, o tehnologie inovatoare utilizată în procesele de fabricație. Încorporată în pantofi, aceasta reduce presiunea asupra articulațiilor și face ca mersul pe jos să fie mult mai plăcut. O altă inovație este Duo-Tex, un material care ajută la menținerea uscată și caldă a interiorului pantofilor.

În prezent, Tamaris produce nu doar pantofi casual de damă, ci și modele elegante sau sport, accesorii și genți care păstrează aceleași standarde de calitate. Produsele acestui brand sunt foarte populare în întreaga lume, Tamaris fiind una dintre cele mai cunoscute mărci germane recunoscute la nivel internațional.

Pantofi Tamaris, încălțăminte confortabilă pentru orice sezon

În colecția de pantofi Tamaris de la Zalando vei găsi o mulțime de modele la modă și o mare varietate de stiluri. Indiferent că ești în căutarea unor pantofi clasici sau a celor mai în vogă modele, există ceva pentru fiecare preferință. Alege sandale casual în cele mai noi stiluri și combină-le cu fuste mini din piele și bluze clasice. Descoperă pantofi cu toc înalt și confortabil, papuci de vară în culori de sezon, plus o mulțime de alte modele pe gustul tău.

Un alt avantaj de care te poți bucura atunci când achiziționezi astfel de pantofi este faptul că aceștia sunt rezistenți și îi poți purta mai mult de un sezon. Cu siguranță merită să investești în calitate bună și stil atemporal pentru a te bucura cât mai mult timp de piesele pe care le îndrăgești.

Fie că alegi o pereche de pantofi clasici cu toc pe care îi asortezi cu rochii de petrecere, fie că ești în căutarea unor modele slip-on pe care să le porți cu pantaloni drepți, tricouri casual și geci de toamnă pe deasupra, la Zalando ai piesele potrivite pentru a arăta impecabil pe tot parcursul anului.

Încălțăminte și accesorii pentru numeroase opțiuni de styling

Cu ajutorul brandului Tamaris îți poți crea numeroase opțiuni de stil. Accesoriile și gențile completează perfect fiecare look iar bunul gust care le însoțește lasă cea mai bună impresie. Tamaris oferă pantofi versatili, ideali pentru fiecare ocazie, stil și preferință, dar și pentru fiecare sezon. Sandalele și balerinii se asortează ușor cu rochii de primăvară iar botinele clasice sunt opțiunea oricărei femei care își dorește un outfit puțin mai formal. Fie că mergi la serviciu, la o petrecere în grădină sau la o plimbare în parc, la Zalando vei găsi piesele vestimentare, accesoriile și încălțămintea de care ai nevoie pentru confortul și stilul tău personal.