Catalog

Cele mai utilizate filtre
354 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

s.Oliver, colecția pentru familia de fashioniști

s.Oliver este mult mai mult decât o simplă marcă de modă. Produsele lor creează stilul de viață al întregii familii. Este moda pentru toată lumea, prin îmbrăcăminte pentru fiecare zi și pentru toate ocaziile. Selecția Zalando îți prezintă colecții la modă și urbane care se inspiră din moda stradală. Gamele brandului sunt realizate din materiale rafinate și designuri elegante concepute pentru cei care doresc să urmeze cele mai recente tendințe ale modei.

Pe lângă îmbrăcăminte, oferă o varietate de accesorii de modă și pantofi care completează orice stil la perfecțiune. Fiecare piesă vestimentară de modă, de la tricouri de bază cu mâneci scurte și lungi, până la rochii, pulovere și blugi, aduce modele moderne și versatilitate în garderoba ta și, mai presus de toate, este făcută pentru a fi purtată confortabil în fiecare zi.

Articole infuzate cu stil

Linia esențială de îmbrăcăminte dedicată juniorilor urmează cele mai populare tendințe ale modei din lume și le adaptează la îmbrăcămintea pentru copii. Linia cuprinde colecții pentru copii de toate vârstele, de la copii mici până la cei mai mariși adolescenți de vârstă școlară. Desigur, gama variată de accesorii de modă, precum pijamale, botine interesante, șosete pentru toate anotimpurile, articole călduroase pentru zilele mai răcoroase de iarnă, bluze și pantofi sport se regăsesc și ele în colecțiile pentru copii.

Colecția s.Oliver satisface toate gusturile

Preferi mai mult un stil clasic? În colecția s.Oliver găsești un stil atemporal, versatil, care este potrivit pentru a fi purtat atât într-un mediu de afaceri, cât și într-un mediu casual. Hainele la modă, relaxate, se caracterizează prin materiale naturale și detalii atente pentru un confort sporit.

Îți place să-ți exprimi individualitatea? Aici poți descoperi moda urbană cu modele originale pentru bărbați și femei. Blugii, tricourile, jachetele și accesoriile de modă, toate se adaugă la un stil autentic. Fiecare piesă vestimentară a colecției s.Oliver este realizată din materiale de cea mai bună calitate, în conformitate cu principiile designului modern si reflectă standardele înalte de calitate ale mărcii.